Fotomuntatge de Joan Dausà i una ecografia del seu fill
GENT

Joan Dausà i la seva preciosa família que va canviar per sempre un dia de Reis

Va ser l'any 2021 quan el cantautor Joan Dausà, va rebre un dels regals més bonics que et pot donar la vida

La història familiar de Joan Dausà, un dels cantants més populars del panorama català, segur que no deixa indiferent ningú. S'acosta una de les nits més màgiques de l'any pels petits i les petites de casa: La nit de reis.

És en aquest moment quan els nens i les nenes fan balanç de si han estat bons, o no tan bons, durant l'any. Així, en funció dels regals que els han portat els reis mags, es poden fer una idea de com afrontar l'any entrant. Això mateix li va passar a Joan Dausà el 2021.

El dia que va canviar per sempre la vida de Joan Dausà

Com hem dit anteriorment, va ser l'any 2021 quan Joan Dausà i la seva parella Elisabet van rebre una de les millors notícies de la seva vida. I és que un dia de reis va ser quan van saber que serien pares de nou. Així ho va anunciar el mateix cantant a través de les xarxes socials.

"Mireu què ens han portat els Reis!", va publicar emocionat Joan Dausà al seu compte de Twitter. Aquestes paraules anaven acompanyades d'una preciosa imatge d'una ecografia de la seva segona filla, la Julieta.

L'artista de Sant Feliu de Guíxols no podia estar més emocionat. Es tractava del millor regal de reis possible: una germaneta per a la seva filla Valentina, que va néixer l'any 2018. Davant aquesta notícia, tots els seguidors del cantant no van dubtar a felicitar-lo ràpidament.

Joan Dausà i la dura mort de la seva mare

El cert és que Joan Dausà té una dura història familiar lligada al seu naixement. La seva mare va morir poques setmanes després de néixer ell a causa d'una malaltia que es va complicar amb l'embaràs. Tot i conèixer els riscos que comportava, la mare de Joan Dausà va decidir continuar amb la gestació.

Un episodi familiar molt complicat que el cantautor va decidir plasmar al seu disc Jo mai mai amb la cançó '1979'. Sovint, els artistes reflecteixen les seves vivències, per molt dures que siguin, a les seves cançons. Han estat molts els cantants que han dit que fer-ho és una manera de curar les ferides.