Muntatge amb Joan Carles I amb una captura a les regates amb la infanta Elena
GENT

Joan Carles I per fi aconsegueix el seu objectiu amb la infanta Elena: les imatges

Joan Carles I s'ha retrobat amb la infanta Elena a Sanxenxo i junts han pogut gaudir de les regates

Joan Carles I s'ha retrobat amb la seva filla, la infanta Elena, aquest mateix cap de setmana. Així, tots dos han pogut gaudir d'una de les grans passions: navegar.

Igual que durant les últimes visites, Joan Carles ha tornat a organitzar un sopar en un dels seus llocs favorits de Sanxenxo.

El Reial Club Nàutic es convertia en el lloc perfecte per reunir-se tant amb la infanta Elena com amb Cristina de Borbó-Dos Sicilias. A més, també van estar molt ben acompanyats pel gran amic de Joan Carles I, Pedro Campos.

Captura de Joan Carles I amb la infanta Elena a Sanxenxo

Per part seva, la infanta ha aprofitat aquesta reunió per veure a Joan Carles, ja que habitualment no tenen l'oportunitat de coincidir a causa de la distància que els separa.

I, després de la vetllada nocturna, aquest matí pare i filla han pogut gaudir de les regates. Tot i que ahir l'emèrit veia truncats els seus plans a causa del mal temps, avui per fi ha pogut complir el seu objectiu.

Joan Carles I ha embarcat a la mateixa embarcació de divendres, una auxiliar, per seguir la regata al mar. El temps no ha acompanyat, i tot indica que haurà d'esperar la pròxima sèrie, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juny.

Joan Carles I es reuneix amb la infanta Elena

D'aquesta manera, cap a les 12.30 podíem veure tots dos a bord de la llanxa semirígida 'Cristina'. Queda clar que l'Elena comparteix aquesta gran passió amb el seu pare, i per això sempre treu temps per gaudir d'aquesta afició.

Així, hem pogut veure a la infanta d'allò més relaxada i somrient mentre xerrava amb la resta de la tripulació.

Captura de la infanta Elena amb Joan Carles I a Sanxenxo

Sens dubte, un bon pla en companyia del seu pare on ha mostrat la seva faceta més desconeguda. I és que són poques les ocasions en què la podem veure tan feliç i relaxada.

Sens dubte, aquests viatges a Sanxenxo ja han esdevingut tota una tradició per a Joan Carles I i la seva filla. I aquesta darrera cita coincideix justament amb la celebració d'una data molt especial, ja que Letícia i Felip compleixen 20 anys casats.

Una data molt especial, que els reis han volgut celebrar amb una sèrie d'imatges familiars i molt tendres, on les filles adquireixen un gran protagonisme.

Enmig d'una etapa plena de canvis, Letícia i Felip han volgut mostrar unitat, encara que sempre allunyats de les polèmiques.

➡️ Gent

Més notícies: