Primer pla de Jesús Vázquez amb rostre neutre

Jesús Vázquez explica la decisió que ha pres amb Jorge Javier Vázquez

Jesús Vázquez es pronuncia sobre la delicada situació del seu company de professió

Jesús Vázquez ha deixat tothom sense paraules en revelar públicament una inesperada informació sobre Jorge Javier Vázquez. I és que, durant la seva darrera entrevista, no ha tingut cap problema a compartir quina ha estat la decisió que ha pres amb el seu company.

Aquest diumenge 9 de juliol el presentador ha tornat a Telecinco per la porta gran. Després d'anys fora d'antena, el famós concurs ¡Allá tú! ha tornat a la graella de la cadena amb el comunicador com a mestre de cerimònies.

Jesús Vázquez mirant a càmera a la promo d'Allà Tu de Telecinco
Jesús Vázquez torna a Telecinco amb '¡Allá tú!' | Mediaset

L'esperada tornada de Jesús Vázquez s'ha produït dies després de la inesperada sortida de Jorge Javier Vázquez de la televisió.

Per això, i durant la seva última entrevista per a Semana, ha volgut parlar, entre altres coses, de com ha estat la tornada a la petita pantalla.

Però, sens dubte, les declaracions de Jesús Vázquez que han cridat més l'atenció han estat les relacionades amb el de Badalona. I és que al presentador no li ha tremolat el pols a l'hora de confessar quina és l'última decisió que ha pres en relació amb el seu amic i company.

Jesús Vázquez revela tota la veritat

Jesús Vázquez no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de parlar sobre la situació delicada per la qual està passant Jorge Javier Vázquez. Per això, ha volgut revelar quina és la relació que manté, avui dia, amb el seu company.

Durant aquesta entrevista, el presentador ha parlat alt i clar sobre la polèmica cancel·lació de Sálvame. I, tot i que ha assegurat que està en una etapa personal on ho viu "tot amb molta discreció", s'ha volgut pronunciar sobre això.

"És un problema molt complex. Crec que no hem de, cap dels que treballem a l'empresa, posar més zitzània ni afegir comentaris que no ajudaran", ha assegurat Jesús Vázquez, de manera discreta.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'
Jesús Vázquez parla de la seva relació amb Jorge Javier Vázquez | Mediaset

A més, Jesús Vázquez ha afegit que, a conseqüència de la seva situació dins de Mediaset, no s'ha vist obligat a fer cap aclariment sobre això:

"És que jo des de Nadal, que es va produir el canvi gran amb la sortida de Paolo Vasile, no he tornat als passadissos. Jo he estat molt tranquil a casa meva, assistint a tot com a espectador".

Ha estat en aquest moment quan Jesús Vázquez ha fet una revelació inesperada sobre Jorge Javier. I és que, malgrat que el català està totalment desaparegut del mapa, tot apunta que el presentador és una de les poques persones que hi manté contacte.

"Parlo amb el Jorge, però són converses privades i mantinc amb ell una bona relació. I ens escrivim i ens parlem", ha assegurat, sense entrar en detalls.

D'altra banda, Jesús Vázquez també ha volgut parlar sobre la relació que manté amb el nou conseller delegat de Mediaset España, Alessandro Salem.

I, encara que encara no ha tingut l'oportunitat de tenir “molt contacte” amb el nou CEO, ja ha tingut oportunitat de conèixer-lo personalment. I la primera impressió no ha pogut ser millor:

Jesús Vázquez amb els braços oberts a l'estrena d'Allà Tu! a Telecinco
Jesús Vázquez es pronuncia sobre Alessandro Salem | Mediaset

"M'ha semblat un home educadíssim, amable, simpàtic. Encara no m'he assegut a parlar de feina amb ell; hem tingut una reunió cordial, un sopar més cordial que de feina. Només puc dir coses agradables d'un home que és educadíssim, somrient i que t'escolta quan parles”.

A més, Jesús Vázquez ha compartit amb tots els lectors de la capçalera quina és la seva preocupació més gran. I, encara que cada vegada li fa "menys por", el tema de les audiències és una cosa que no el deixa dormir. "Per molt que lluito i em dic a mi mateix que no, sempre em preocupo".

"Al final, és important l'audiència i ho passo molt malament per això. Però és veritat que els que estem davant donant la cara som a qui posen el número a sobre", ha especificat a continuació.