Captura en primer pla de Carmen Borrego parlant mirant a càmera al programa 'Así es la vida' de Telecinco
GENT

Carmen Borrego demanda Edmundo Arrocet: quants diners podrien guanyar

Carmen Borrego, disposada a protegir la memòria de la seva mare

Carmen Borrego ha pres una decisió dràstica després dels últims atacs rebuts de part d' Edmundo Arrocet, i és que la col·laboradora vol protegir la memòria de la seva mare tant sí com no.

Just per això, i en vista de l'últim, Borrego ha decidit prendre mesures legals en contra del que fos parella de María Teresa Campos.

Així ho ha anunciat amb magnificència a 'Vamos a ver', deixant a tots sense paraules. "Jo ja he pres accions legals i les mantindré", ha confessat públicament.

Carmen Borrego plorant al plató d''Así es la vida'
Carmen Borrego, disposada a protegir la memòria de la seva mare | Mediaset

"No permetrem ni una difamació més", ha advertit a Edmundo. "Cal ser molt dolent per dir que 'tant de bo els meus fills em facin a mi el que jo vaig fer a la meva mare'", ha assenyalat respecte a les declaracions que Arrocet va fer a la seva entrevista. "Jo l'únic que he fet a la meva mare és voler-la".

D'aquesta manera, Borrego podria embutxacar-se una forta suma de diners en cas de guanyar-li la partida a Edmundo, una xifra que podria ser fins i tot superior a la de l'exclusiva que ha protagonitzat.

"Ja està bé d'abocar merda sobre algú que no hi és", ha sentenciat completament indignada. I, de la mateixa manera, Borrego també ha aprofitat per carregar contra Gabriela, filla d'Edmundo, a qui acusa de ser "digna filla del seu pare".

Edmundo Arrocet amb Maria Teresa Campos passejant pel carrer
Edmundo Arrocet s'enfronta a una demanda important | GTRES

Carmen Borrego demanda Edmundo Arrocet

Ahir mateix, Carmen Borrego parlava obertament sobre el pacte al qual havien arribat amb Gustavo Guillermo a 'GH VIP', i és que li demanaven que no reaccionés i no entrés en les provocacions d'Arrocet.

Tot i això, els atacs per part d'Edmundo han arribat abans el que s'esperava, tot just un mes després de la mort de María Teresa Campos.

I la veritat és que l'artista no s'ha tallat en absolut a l'hora d'atacar tant Carmen com Terelu, les quals assegura que no es van fer càrrec de la seva mare com calia.

Carmen Borrego al plató d''Así es la vida' veient un vídeo d'Edmundo Arrocet
Carmen Borrego no vol saber res d'Edmundo Arrocet | Mediaset

Encara més, assegura que amb prou feines visitaven la mítica comunicadora i que María Teresa tenia la clara intenció de casar-s'hi per deixar-li una pensió.

Una versió molt diferent de la de les Campos, que s'han cansat d'aguantar i han decidit prendre mesures legals per protegir la memòria de la seva mare, que és el que els importa més.