Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco

La decisió de Carmen Borrego amb María Teresa Campos després dels nous problemes

Carmen Borrego ha pres una determinació dràstica pel bé de la seva mare

Maria Teresa Campos, Carmen Sevilla i Concha Velasco són les tres grans del nostre país que en aquests moments estan generant força preocupació a causa dels seus respectius estats de salut delicats.

Si bé és cert que no se saben gaires detalls sobre la seva salut, la veritat és que de la primera en coneixem més informació gràcies a les seves filles, Carmen Borrego i Terelu Campos, ja que han en diverses ocasions han parlat amb els mitjans sobre aquest tema.

L'última cosa que vam saber de l'expresentadora és que va complir recentment els seus 82 anys envoltada de tots els seus éssers estimats, a excepció del seu ullet dret, el seu nét José María Almoguera, que no va acudir a aquesta cita tan especial, segurament, pels conflictes que té amb la seva mare, Carmen Borrego. D'aquesta reunió també es va parlar, evidentment, d'un empitjorament de salut de l'andalusa.

Ara, però, hem confirmat que, en efecte, l'estat de la matriarca de les Campos hauria empitjorat considerablement en ser testimonis de la decisió que ha hagut de prendre Carmen Borrego pel bé d'ella.

Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar
Carmen Borrego està molt pendent de l'estat de la seva mare | Mediaset

Carmen Borrego, “obligada” a prendre una decisió amb la seva mare

S'ha pogut comprovar, per la dràstica determinació que ha pres Carmen Borrego, que la salut de la seva mare és més delicada del que ens havia fet creure al principi. I és que, segons Informalia, l'expresentadora no viatjarà com cada estiu a Màlaga, on té residència, per gaudir de la platja i la piscina.

Així que haurà de romandre a la capital, en un pis petit, sense terrassa ni un lloc per refrescar-se. El motiu d'aquesta decisió ha estat pel bé de la seva salut, ja que les seves filles no consideren que estigui en condicions per viatjar fins a la ciutat andalusa.

Sens dubte, això haurà estat una enorme garrotada per a la periodista, ja que serà la primera vegada que no es desplaci fins a Màlaga a l'estiu. Però, a aquest cop dur se li'n suma un altre de molt inesperat.

Primer pla de María Teresa Campos seria al cotxe
La mare de Carmen Borrego, limitada a gaudir de l'estiu pel seu estat de salut delicat | Europa Press

I és que tant Carmen Borrego com la seva germana Terelu Campos també han decidit, segons aquest mitjà, que s'han acabat les visites d'amics a la seva mare. Una determinació que no ha agradat gens a les amistats de l'andalusa, atès que consideren que, en aquests moments, el que més necessita és afecte i amor.

“Els amics estan per estimar-te com ets, gran, amb cabells blancs, sense maquillar, sense ganes de parlar, descurada. Però viva i necessitada afecte”, deien fonts properes a la mare de Carmen Borrego per a aquest portal.

Sense cap dubte, l'estiu per a la matriarca de les Campos ha començat molt trist, ja que no podrà gaudir dels plaers als quals sempre ha estat acostumada.