Primer pla de Pedro Sánchez amb rostre seriós intervenint en un acte electoral del 22 de maig de 2023 a Santander

Pedro Sánchez explica per fi com és la seva amistat amb Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez ja sap què és el que realment pensa el president del Govern sobre ell

Jorge Javier Vázquez s'ha convertit en el protagonista principal de l'última entrevista de Pedro Sánchez. I és que l'actual president del Govern ha revelat quina és la vertadera relació que manté amb aquest conegut presentador de televisió.

Pocs dies abans de celebrar-se les pròximes eleccions generals a Espanya, els diferents líders polítics estan fent un últim esforç per aconseguir més suports de cara als comicis del 23J.

Muntatge en primer pla de Jorge Javier Vázquez i Pedro Sánchez
Pedro Sánchez parla sobre la seva relació amb Jorge Javier Vázquez | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Per això, i abans de l'últim debat d'aquesta campanya electoral, Pedro Sánchez ha acudit al pòdcast, La pija y el quinqui, per parlar, entre altres coses, de Jorge Javier Vázquez.

Després que el de Badalona anunciés la seva retirada de la pantalla petita, el líder del PSOE s'ha volgut pronunciar sobre això. A més, i per si no n'hi hagués prou, també ha confessat com és actualment la seva relació amb el presentador de Sálvame.

El president del Govern parla de la seva amistat amb Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez ha tornat a ser el centre de totes les mirades després que Pedro Sánchez confessés, en la seva última intervenció pública, què pensa d'ell.

Fa uns dies, s'ha emès l'última i esperada entrevista del president de Govern. A només una setmana de celebrar-se les pròximes eleccions, el polític ha mostrat el seu costat més íntim i desconegut al pòdcast, La pija y el quinqui.

Després de declarar-se fan de Taylor Swift, de Rosalía i de Paquita Salas, i després d'assegurar que, si guanya, farà que torni aquesta famosa sèrie, ha fet una revelació important.

Pedro Sánchez en una entrevista a un podcast
El president del Govern acudeix al famós pòdcast 'La pija y el quinqui' | Twitter

Igual que va fer al programa Lo de Évole, Sánchez ha volgut dedicar part d'aquesta entrevista a Jorge Javier Vázquez. Segons sembla, després de la famosa trucada a Sálvame que es va produir el darrer 17 de setembre de 2014, tots dos mantenen una molt bona relació.

El convidat ha volgut explicar com s'ha gestat la seva amistat amb el comunicador català. Tal com ha recordat, aquell any, es va formar un gran enrenou al voltant de la polèmica celebració del Toro de la Vega.

Va ser en aquell moment quan Jorge Javier Vázquez va assegurar que deixaria de votar el PSOE. I és que el de Badalona estava totalment en contra d'aquesta festivitat. "Jo em vaig alarmar, era un moment molt delicat per al Partit Socialista", ha assegurat Pedro.

Per això, i sense dubtar-ho, es va posar en contacte amb el televisiu. Ara bé, el que menys esperava era que aquesta trucada es produiria en ple directe de Sálvame.

"Faig la trucada i, de sobte, la meva dona em truca i em pregunta: 'Què has fet? Tens tothom revolucionat'", ha recordat Sánchez. A més, ha revelat que la seva dona va rebre diverses trucades de persones que estaven totalment d'acord amb el que havia dit durant la seva intervenció televisiva.

Tanmateix, el que més el va sorprendre en aquell moment va ser que a la gran majoria dels televidents "els havia semblat bé" la conversa telefònica que va mantenir amb Jorge Javier Vázquez:

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'
Sánchez revela la relació d'amistat que manté amb Jorge Javier Vázquez | Mediaset

"S'hi va crear una polèmica i un debat sobre si els polítics havíem d'anar-hi. Era una època en què es demanava, per part de la gent i els mitjans, conèixer el costat més personal dels polítics. I jo hi vaig entrar així".

Ha estat en aquest moment quan el líder del PSOE ha explicat què és el que realment pensa sobre Jorge Javier Vázquez. Segons ha confessat, des d'aleshores manté una molt bona amistat amb el comunicador.

"Amb Jorge Javier Vázquez tinc molt bona relació des d'aleshores, em sembla un home meravellós. A més d'això que fa, és molt intel·ligent, té molt de criteri. Tant de bo torni a la televisió, és una persona que comunica molt bé".