Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'

Isa Pantoja ataca els fills de Raquel Bollo després de descobrir les seves darreres intencions

Isa Pantoja torna a carregar durament contra els seus cosins

Isa Pantoja torna a la càrrega. I és que, malgrat que Supervivientes 2023 ja ha arribat al final, la influencer ha volgut pronunciar-se públicament sobre les últimes intencions dels fills de Raquel Bollo.

Indubtablement, aquests quatre mesos han estat força complicats per a la col·laboradora de televisió. I no només per haver hagut de veure el seu noi bregar amb tota mena d'adversitats a Hondures.

Muntatge de fotos de Raquel Bollo i Isa Pantoja, totes dues assegudes al plató de 'Supervivientes 2023', al programa del 4 de juny de 2023
Isa Pantoja està molt dolguda per tot el que ha passat amb Raquel Bollo i els seus cosins | España Diario

I és que, a conseqüència de les discussions que ha tingut Asraf amb els seus companys, Isa Pantoja s'ha hagut d'enemistar amb alguns dels defensors que es trobaven a plató.

Tot i això, i encara que les seves picabaralles més sonades han estat al costat d'Elena, el que més li ha dolgut ha estat haver d'enfrontar-se a Raquel Bollo i els seus cosins públicament.

Després de la sortida de Manuel Cortés, Isa Pantoja i l'artista es van enfrontar en una forta discussió, on no van faltar-hi tota mena de retrets.

"Jo he estat a punt de morir a un hospital i tu a mi no m'has trucat. El meu pare s'ha mort i tu no m'has trucat", li va recriminar el fill de Raquel Bollo, mentre que la televisiva li recordava que "això no és la nostra vida personal”.

Ara, i amb Asraf ja a Espanya, Isa Pantoja ha tornat a les xarxes socials per fer una inesperada confessió. I és que, després de tot el que ha passat a l'últim debat de l'edició, no ha dubtat a tornar a carregar contra el Manuel i l'Alma.

Isa Pantoja ataca durament els fills de Raquel Bollo

Isa Pantoja ha tornat al seu compte d'Instagram per compartir amb els seus més de 674.000 seguidors com està vivint el seu promès els seus primers dies fora del reality.

A més, no ha volgut deixar passar l'ocasió per explicar els motius pels quals va decidir no veure el debat final de Supervivientes 2023:

"Diumenge va ser el debat final. Us he de reconèixer que no vaig veure perquè era insuportable per mi haver de reviure-ho tot. Vaig haver de posar-me una altra cosa".

Després d'aclarir que no estava capacitada per tornar a enfrontar-se a aquest desafiament, Isa Pantoja no ha volgut deixar passar l'ocasió per carregar contra alguns companys de Beno.

Muntatge de fotos d'Alma Bollo i el seu germà, Manuel Cortés, tots dos a 'Supervivientes 2023', amb rostre d'enuig
Isa Pantoja carrega una última vegada contra els seus cosins | España Diario

"El que no entenc és la gent que, a sobre que fa les coses malament, se sent orgullosa d'aquest comportament i segueixen i segueixen. Per mi, va ser inaguantable", ha afegit la influencer, llançant una indirecta a Adara Molinero i als fills de Raquel Bollo.

Abans de tancar aquesta etapa per sempre, Isa Pantoja ha volgut donar les gràcies a totes les persones que li han donat suport. "Heu estat increïbles durant aquests quatre mesos".

"No és el típic que es diu quan, en realitat, no tens suport, sinó que és una realitat. Mil milions de gràcies pels comentaris a les meves publicacions, pels comentaris de suport a les publicacions de Supervivientes. Heu estat uns valents, ens heu enviat moltíssim afecte".

Després de pronunciar-se per última vegada sobre aquest tema, Isa Pantoja s'ha mostrat molt emocionada amb la nova etapa que arriba a la seva vida: el seu casament esperat amb Asraf.

Isa Pantoja agraeix les paraules de Jonan

Segur que Isa Pantoja està molt contenta amb les darreres paraules que Jonan Wiergo li ha dedicat a Asraf Beno. I és que, després de tot el que ha passat entre ells, l'influencer de menjar vegà ha aclarit quina és la relació que manté actualment amb el model.

Captura de 'Supervivientes' amb Jonan Wiergo en primer pla el 29 de juny de 2023
Jonan confessa com és la seva relació amb Asraf | Mediaset

Durant els últims dies de concurs, el 'rei del foc' es va sentir més sol i aïllat que mai. I tot a conseqüència del distanciament que hi va haver entre elll i Adara Molinero. Situació que també va aconseguir separar-lo del valencià.

Per això, després de tornar a Espanya, Jonan ha confessat com és en realitat el promès d'Isa Pantoja. I és que, durant tots aquests mesos, diversos concursants han assegurat que Beno té una cara doble. Cosa que, segons sembla, no seria del tot certa.

Després d'assegurar que, des del principi, es porta "increïble" amb Asraf, Wiergo ha aclarit que és "de les poques persones que tenia empatia dins d'aquesta platja".

"La situació i la gana em van fer tenir molt mal caràcter. En part, sento que vaig pagar moltes coses que no havia d'haver pagat amb ell".