Muntatge amb Froilán i Juan Urdangarin seriosos amb vestit
GENT

El problema de Juan Urdangarin amb el fill de la infanta Elena ja ha vist la llum

Juan Urdangarin i el fill de la infanta Elena es troben totalment distanciats per les diferències que hi ha entre tots dos

Juan Urdangarin és un dels grans desconeguts dels quatre fills de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. El jove no sol prodigar-se gaire als mitjans, mantenint un perfil mediàtic molt allunyat del de Pablo Urdangarin.

No obstant això, sí que va estar present al 60 aniversari de la infanta Elena amb la resta dels seus germans i cosins. Encara que no va coincidir amb Leonor i Sofia, Juan sí que va estar amb Froilà i Victòria. Una reunió que ha servit per treure a la llum les diferències entre el fill gran de Cristina i el de la infanta Elena.

Juan Urdangarin i la seva discreta vida lluny de les polèmiques del fill de la infanta Elena

Són comptades les ocasions en què la premsa ha pogut captar alguna imatge de Juan Urdangarin. El fill gran de la infanta Cristina porta una vida totalment anònima, molt allunyada del fill de la infanta Elena.

Arran de la darrera reunió de la Família Reial, les diferències entre tots dos han estat més evidents. Mentre Juan va acabar amb èxit els seus estudis de Relacions Internacionals, Froilà ha tingut més d'un problema durant la seva etapa estudiantil.

Froilà amb una gorra negra seriós al carrer
Froilán porta una vida completament diferent a la del seu cosí Juan Urdangarin | Europa Press

Això, unit a les seves polèmiques nits nocturnes, ha fet que el fill de Marichalar es mudés a Abu Dhabi. Un destí que coincidia amb els plans de futur del seu cosí, però amb una clara diferència: Juan ha declinat l'ajuda del seu avi.

Vanitatis recull que els plans d'Urdangarin implicaven treballar a l'Expo d'Emirats Àrabs del 2022. Un treball que hauria exercit sense problemes si hagués acceptat que Joan Carles I li donés un cop de mà. Juan no va voler, ja que desitjava ser reconegut pels seus mèrits i no per ser 'família de'.

Juan Urdangarin seriós amb jaqueta pels carrers de Vitòria
Juan Urdangarin treballa gràcies als seus propis mèrits | Europa Press

Una postura molt diferent de la de Froilà, que gaudeix d'una bona feina a Abu Dhabi gràcies a les influències de l'emèrit. Finalment, el fill de Cristina i Iñaki no va passar les proves, per la qual cosa no va poder optar a la feina.

Després d'això, es va traslladar a Londres, on resideix actualment i vivint dels diners que percep de la seva feina en una empresa anglesa. Sense l'ajuda de la seva mare, el jove viu com qualsevol noi de la seva edat i allunyat de polèmiques. Aquesta distància entre tots dos cosins encara dificulta més que puguin coincidir i mantenir una relació com Irene i Victòria Frederica.

Juan Urdangarin viu independitzat, mentre que el fill de la infanta Elena gaudeix de la protecció del seu avi

Tot i que Juan i el fill de la infanta Elena només es porten un any de diferència, el camí que cadascú ha triat és diferent. Tots dos van passar la seva infància junts sota els mateixos valors, però amb el temps, es van distanciar.

Juan va optar per l'anonimat i mai se li ha conegut cap polèmica, molt diferent de la vida que ha portat Froilà. De fet, va ser la seva atrafegada vida a Madrid el que va motivar que Joan Carles l'acollís sota la seva protecció.

El Rei Juan Carlos I al club nàutic de Sanxenxo
Froilà va aconseguir la seva feina a Abu Dhabi gràcies a Joan Carles I | GTRES

El fill d'Elena només en va tenir prou amb estirar els contactes del seu avi per aconseguir un lloc en una petroliera d'Abu Dhabi. Als Emirats porta una vida de luxe on no escatima a l'hora de gaudir del seu temps lliure i les seves aficions.

Per contra, Juan ha blindat la seva vida privada i viu centrat en la feina. Tampoc no té contacte amb el seu avi, com sí que en té el cosí. El fill de la infanta Elena passa molt de temps amb Joan Carles, cosa que ha fet que la seva relació sigui més estreta entre ells.

Muntatge de Juan Urdangarin amb barba i jaqueta, i Froilà amb cara estranya
Juan i Froilà estan condemnats a no entendre's | e-noticies.cat

Totes aquestes diferències entre tots dos provoca que Juan i Froilà no aconsegueixin entendre's. Cadascú veu la vida de manera diferent i cap combrega amb la visió de l'altre.