Muntatge d'Irene Urdangarin i Juan Carlos en una foto oficial seriosos

GENT

Irene Urdangarin comença una relació a Cambodja que podria preocupar Joan Carles I

La filla menor de la infanta Cristina preocupa Joan Carles després de conèixer-se la relació que acaba de començar a Cambodja

Irene Urdangarin va començar el viatge de voluntariat a Cambodja el mes de gener passat. La filla de la infanta Cristina estarà allà sis mesos, una aventura en solitari lluny de la família que coincideix amb la seva majoria d'edat. La jove ha estat fotografiada recorrent amb bicicleta els territoris més pobres del país mostrant el seu compromís amb les tasques humanitàries.

Però a més, Irene, té temps per a altres temes que no tenen res a veure amb l'àmbit solidari. Pel que sembla, la filla d'Iñaki Urdangarin ha trobat l'amor en un dels seus companys voluntaris. La benjamina de la família hauria començat una relació especial lluny dels seus.

Joan Carles I està preocupat per la nova relació d'Irene Urdangarin

Un fet que ha desfermat la preocupació de la seva família, especialment del rei emèrit Joan Carles I. El monarca va estar a favor que la seva neta visqués aquesta etapa al país asiàtic, però amb la condició que després comenci els estudis. El seu temor en aquests moments és que la jove vulgui prolongar la seva estada a Cambodja més enllà del que al principi havien acordat.

A la infanta Cristina sembla que tampoc li agraden les últimes notícies relacionades amb què la seva filla menor Irene ha trobat en aquesta experiència un moment d'alliberament lluny de les pressions familiars i mediàtiques.

Primer pla d'Irene Urdangarin seria en arribar a l'aniversari de la infanta Elena
Irene Urdangarin ha trobat l'amor durant la seva tasca com a cooperant a Àsia | GTRES

Irene, que va completar l'etapa de batxillerat l'estiu passat, tenia intenció després de començar estudis d'hostaleria a la prestigiosa École Hôtelière de Lausanne. De fet, va realitzar dues setmanes a pràctiques en un hotel, però finalment va decidir donar-se un marge abans de l'inici de l'etapa universitària.

La neboda de Felip VI es va instal·lar durant unes setmanes a la Zarzuela. Un temps que va aprofitar per intentar treure's el carnet de conduir.

Al gener va començar com a voluntària de l'ONG Sauce. Una organització que va ser creada el 2001 pel jesuïta Enrique Figaredo. Precisament el germà d'Irene, Juan Urdangarin, va ser també voluntari el 2018 de la mateixa ONG.

La filla de la infanta Cristina ha iniciat una relació

L'estreta relació entre la família d'Irene Urdangarin i monsenyor Enrique Figaredo va ser el que va provocar que Irene es decidís pel país asiàtic. La neta dels emèrits és al costat d'altres companys voluntaris a Battambarg, una de les regions més pobres del país.

Irene, de 18 anys, ha aconseguit a Cambodja allunyar-se dels focus i portar una vida molt diferent de la que està acostumada. Està previst que la seva estada duri sis mesos. Però és possible que ara que la noia ha trobat l'amor, segons el periodista Iñaki García, intenti prologar la seva estada durant més temps.

Primer pla d'Irene Urdangarin amb el rostre neutre
Irene Urdangarin podria prologar la seva estada a Cambodja després d'iniciar-hi una relació | GTRES

Un fet que no seria ben rebut ni per Joan Carles ni per la infanta Cristina. La idea, des del principi, és que Irene, aquest any sí, comenci l'etapa universitària. Serà a l'estiu quan vegem si definitivament Irene torna a Europa o si, per contra, aconsegueix canviar de plans.

➡️ Gent

Més notícies: