Imatge de fons d'una persona esprement una llimona en una tassa de vidre i una altra imatge en primer pla d'Elsa Pataky desenfocada amb un interrogant davant

GENT

La famosa espanyola que ha reconegut que pren aigua amb llimona per baixar de pes

La beguda depurativa d'aigua amb llimona ajuda a baixar de pes i que Elsa Pataky ha reconegut beure cada dia

Elsa Pataky té un cos envejable. Amb l'arribada del bon temps és quan comencen a sorgir els primers famosos que ens ensenyen els mètodes per aprimar-se. I en el cas d'Elsa Pataky la veritat és que un dels seus trucs per ajudar-se a baixar de pes és força senzill, aigua amb llimona.

Aquesta és una beguda depurativa que moltes persones afirmen prendre diàriament. La veritat és que si t'agrada la llimonada, segur que no et suposa cap problema prendre aquest preparat cada dia per baixar de pes.

Elsa Pataky durant la presentació de les noves propostes de Gioseppo per a aquest estiu, el 07 de març de 2024, a Madrid (Espanya).
Elsa Pataky fa servir l'aigua amb llimona per ajudar-se a mantenir la figura | Europa Press

Beneficis de prendre aigua amb llimona com Elsa Pataky

Gran hidratació

L'aigua amb llimona és una forma refrescant de mantenir-se hidratat i quan arriba el bon temps no sol costar gens beure aquest tipus de begudes, al revés resulta força desitjable. L'aigua és essencial per a moltes funcions corporals, incloent-hi la regulació de la temperatura corporal, la digestió i l'eliminació de toxines.

I en afegir llimona a l'aigua pot fer-la més atractiva i saborosa, cosa que pot ajudar a augmentar la ingesta de líquids.

Promou la pell saludable

La vitamina C present a la llimona és essencial per a la producció de col·lagen, una proteïna que ajuda a mantenir la pell ferma i elàstica. Potser aquest és el secret d'Elsa Pataky per lluir una pell tan bonica.

Equilibra el pH del cos

Encara que la llimona és àcida, es creu que té un efecte alcalinitzant al cos una vegada que es metabolitza. Motiu pel qual beure això com Elsa Pataky pot tenir beneficis per a la salut en general, com reduir la inflamació i promoure una funció cel·lular òptima.

Aporta vitamines i antioxidants

La llimona és una excel·lent font de vitamina C, que ajuda a protegir les cèl·lules del dany causat pels radicals lliures. A més, conté altres antioxidants, com els flavonoides, que ajuda a combatre la inflamació i enfortir el sistema inmunitari.

Estimulació de la digestió

El suc de llimona pot estimular la producció d'àcid clorhídric a l'estómac. Això pot ajudar a millorar la digestió i prevenir problemes com l'acidesa estomacal i la indigestió. També es creu que l'aigua tèbia amb llimona pot ajudar a estimular el moviment intestinal i alleujar el restrenyiment.

Baixada de pes

L'aigua amb llimona que pren Elsa Pataky és baixa en calories i pot ajudar a mantenir-se hidratat, cosa que pot contribuir a una sensació de sacietat i a reduir el consum de calories.

Com prendre aquest antioxidant com Elsa Pataky?

Algunes receptes per perdre pes són molt elaborades, però no és el cas d'aquesta barreja detox d'Elsa Pataky. Només hem d'esprémer mitja llimona i afegir aquest suc a un got amb aigua. També podem afegir-hi unes fulles de menta per a més sabor i hem d'evitar posar sucre o edulcorants.

L'ideal és beure-la per esmorzar, però si t'agrada, pots prendre-la també a qualsevol hora del dia i així gaudir de tots els seus beneficis.

➡️ Gent

Més notícies: