Primer plànol d'Íñigo Onieva amb rostre seriós en un esdeveniment

Íñigo Onieva ho explica tot al seu advocat abans de casar-se amb Tamara Falcó

Íñigo Onieva, exhaust, posa remei als rumors que circulen sobre ell

Tic tac, tic tac, tic tac… Falta molt poquet perquè, per fi, Íñigo Onieva i Tamara Falcó es donin el 'sí, vull' al palau del Rincón després de tres anys junts. Serà aquest dissabte, 8 de juliol, quan tots dos passin per l'altar i formalitzin d'una vegada per totes el seu idil·li romàntic.

I és que, després de tant de temps i, sobretot, de tantes polèmiques aguaitant-los, és el que més desitgen. Han estat molts els obstacles i les persones que han intentat trencar tant sí com no la seva relació sentimental, així que ja és hora que per fi facin aquest gran pas.

Tot i això, ara, sembla que, per fi, res ni ningú s'interposarà en la seva relació, a jutjar per la dràstica decisió que ha pres Íñigo Onieva abans de casar-se amb la marquesa de Griñón.

Íñigo Onieva es posa en mans dels seus advocats per un motiu de pes

Des que Íñigo Onieva va cometre el greu error de ser-li deslleial en diverses ocasions Tamara Falcó, és una altra persona. I és que, a l'empresari li va costar molt recuperar-la i tornar-se a guanyar la seva confiança, per això ara cuida amb molt de detall les informacions que surten a la llum sobre ell i que podrien posar en perill la seva relació.

No està disposat a perdre-la una altra vegada i encara menys per simples rumors que l'apunten directament. Per això, a causa de l'última teoria que ha sortit sobre ell, Íñigo Onieva ha decidit posar-hi remei.

Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient
Íñigo Onieva vol que la seva relació no corri cap perill | @tamara_falco, Instagram

I és que una dona assegura que entre el març i l'abril de l'any passat va tenir una aventura amb l'empresari, just abans que aquest últim anés al famós festival, Burning Man, on, mesos després, es va filtrar el vídeo que va acabar trencant el compromís amb Falcó.

Pel que sembla, tots dos es van conèixer al Lula Club i van tenir diverses trobades sexuals, una a la casa que compartia Íñigo Onieva amb la filla d'Isabel Preysler.

Una informació de la qual se n'ha fet ressò, entre ells, El programa de Ana Rosa. Això sí, fonts properes a Íñigo Onieva han assegurat a aquest que el madrileny es troba molt tranquil perquè sabia que “tard o d'hora” sortiria a la llum aquesta dada.

A més, segons Leticia Requejo, la marquesa de Griñón ja estaria assabentada d'aquest afer, de manera que no li vindria ni de bon tros per sorpresa. La qüestió és que, després de les declaracions que ha donat aquesta dona, Íñigo Onieva ha pres una determinació molt important.

I és que, segons asseguren a 20minutos, Íñigo Onieva estaria valorant la possibilitat de demandar aquesta dona per “dret a l'honor i a la intimitat”. És a dir, Íñigo Onieva podria al·legar que aquesta persona ha fet públics aquest tipus d'assumptes davant dels mitjans