Muntatge a primer pla de la infanta Cristina amb rostre neutre, Johanna Zott amb una gorra grisa i Pablo Urdangarin amb l'equipació del Granollers
GENT

La infanta Cristina fa feliç Pablo Urdangarin i presumeix de la nora, Johanna Zott

La infanta Cristina no pot amagar com s'emporta en realitat amb la xicota del seu fill Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin continua endavant amb la seva carrera com a jugador professional d'handbol. Una activitat que cada cap de setmana permet als mitjans comprovar que el net de l'emèrit compta amb dues admiradores d'excepció, la mare i la xicota. A la grada, sogra i nora comparteixen confidències deixant clar que la seva relació és excel·lent.

Després de més d'un any junts, Johanna Zott i Pablo Urdangarin han demostrat que el seu festeig va de debò. Al llarg dels últims mesos, el fill d'Iñaki Urdangarin i la seva xicota s'han deixat veure junts i en actitud afectuosa en moltes ocasions. Mentrestant, la infanta Cristina sembla veure amb bons ulls la parella del seu fill, amb qui ella també té molta sintonia.

La infanta Cristina no amaga amb quins ulls veu la xicota del seu fill

Han estat molts els partits en què totes dues han aparegut a la grada animant el jugador d'handbol. Nervis, aplaudiments i rialles còmplices que deixen a la vista l'excel·lent relació que mantenen.

Cristina es desplaça sovint des de Ginebra, on resideix des de fa anys, per veure jugar el fill. Johanna Zott ha fet el mateix des d'Alemanya, on ha estat estudiant amb una beca Erasmus durant quatre mesos.

Johanna Zott amb un jersei de llana, unes ulleres i els braços a dalt junts a la infanta Cristina i una altra dona que aplaudeixen

La jove, filla d'una doctora i un professor d'una prestigiosa escola de negocis de la Ciutat Comtal, va estudiar al Liceu Francès, on va coincidir amb Pablo Urdangarin. Des del principi, la germana de Felip VI ha congeniat amb la parella sentimental del seu fill. A la vista està que tant ella com Johanna gaudeixen juntes de cada trobada esportiva en què participa Pablo.

La infanta Cristina està encantada amb la xicota de Pablo, a qui ha acollit com una filla més. Amb ella comparteix mirades còmplices i troba el millor suport pocs mesos després de signar el divorci del pare dels fills.

La infanta Cristina mirant de banda amb la mà a la barana, Pablo Urdangarin d'esquena i Johanna Zott amb ulleres recolzada a la barana

Alienes a les càmeres les hem pogut veure mostrant el seu entusiasme amb naturalitat en els moments de celebració. Rialles, abraçades espontànies i fins i tot salts amb què aclareixen qualsevol dubte sobre com s'emporten.

Pablo Urdangarin és testimoni de la bona relació de la seva mare i la seva xicota

Imatges en què Cristina s'ha mostrat més riallera i expressiva que de costum. Deixant de banda el protocol, la germana del rei se sent còmoda al costat de la nora amb qui ha encaixat a la perfecció.

La infanta no és l'única persona de la família de Pablo amb qui Johanna s'emporta molt bé. A més, l'estudiant de Medicina és molt amiga d'Irene Urdangarin, germana de Pablo. Totes dues van congeniar de seguida i han creat un vincle que ha estat creixent els últims mesos.

Irene Urdangarin recolzant el cap a l'espatlla de Johanna Zott amb la mà a la barbeta i mirant a baix

El mateix passa amb la família Zott. Precisament a l'últim partit de lliga, els pares i la germana de Johanna van ser testimonis del triomf del Granollers contra el TM Benidorm.

Una victòria de l'equip d'Urdangarin que Pablo i el sogre van celebrar amb una forta abraçada. Johanna, que no va poder ser present al partit, va tenir ocasió de felicitar el seu noi a través de videotrucada.

➡️ Gent

Més notícies: