Muntatge amb foto d'Alfonso Arús mirant a càmera en pla mig curt i somrient amb els braços plegats i foto petita d'Angie Cárdenas al programa
GENT

La inesperada confessió que ha fet Angie Cárdenas sobre Alfonso Arús

La parella té 4 fills en comú i ella s'ha mostrat força irascible després dels resultats d'un estudi


Alfonso Arús s'ha ficat en un problema amb la seva dona Angie Cárdenas sense ser-ne del tot conscient. El programa Aruser@s ha esdevingut un debat familiar en ple directe. I és que s'han posat comentar un estudi de la Universitat de Pennsylvania, el qual assegura que la major esperança de vida és per a les dones solteres i sense fills.

Tot al contrari de la realitat d'Angie Cárdenas. Ella està casada amb Alfonso Arús i junts tenen quatre fills. Vaja, tot al contrari del que hauria de tenir per viure molts anys tranquil·la i amb qualitat de vida.

Per això, la mateixa Angie Cárdenas ha deixat anar en to irònic que "ja tinc un peu a l'altre barri".

Els fills d'Alfonso Arús i Angie Cárdenas intervenen

Les bromes no han trigat a arribar i un dels seus fills, col·laborador del programa, ha aprofitat per ficar cullerada a l'assumpte. "Angie, amb quatre fills, als 60 anys ens abandona", ha assegurat Hans Arús. El marit també s'ha ficat en la conservació alertant la dona que "no et queda res".

Tatiana Arús és una altra de les filles que també forma part del programa. Ja és mare del petit Axel, el primer net d'una de les parelles més televisives.

Ara bé, no està casada, per això té l'esperança de viure una mica millor que la seva mare. Òbviament, tot el que s'ha parlat era broma, però els dards s'han anat disparant amb força.

En aquest sentit, Tatiana ha dit que encara és a temps de salvar la seva vida, ja que, vist el que s'ha vist, no es pensa casar. Sobre qui aguanta més qui, si els homes a les dones o al revés, també se n'ha parlat. Segons l'estudi esmentat i els resultats, sembla que els que més beneficiats surten amb el matrimoni són els homes.

Alfonso Arús i Angie Cárdenas als Prmeios Ondas 2012

Un resultat que no ha agradat a tothom

Per això Alfonso Arús ha saltat i ha criticat aquesta afirmació. "Les dones no es preocupen de res, esteu tot el dia vetllant pel maridet", ha dit amb ironia. Més enllà de les conclusions que tregui cadascú, el que ha quedat clar és que l'audiència ha pogut passar una estona divertida.

➡️ Gent

Més notícies: