Muntatge de Sara Sálamo, Maria Pombo i Pablo Castellano
GENT

La història de Sara Sálamo amb Pablo Castellano que María Pombo no ha pogut frenar

Fa uns anys, van sortir a la llum diversos rumors sobre la suposada relació entre Sara Sálamo i Pablo Castellano

Sara Sálamo ha deixat els seus seguidors sense paraules en anunciar que s'ha casat en secret amb Isco Alarcón. Tant és així que, fa unes hores, l'actriu ha compartit per Instagram les primeres imatges del seu casament amb el futbolista.

Tot i això, no és l'única història que ha protagonitzat aquesta coneguda intèrpret espanyola en els últims anys. Arran del seu inesperat enllaç, han sortit a la llum uns rumors que va protagonitzar amb Pablo Castellano, i que María Pombo no ha aconseguit silenciar en tot aquest temps.

L'any 2014, Sara Sálamo i aquest conegut arquitecte van coincidir a ByB, la coneguda sèrie de Telecinco. En aquell moment, el marit de la influencer estava fent els seus primers passos dins del món de la interpretació.

Moment en què Pablo Castellano va tenir un idil·li amb aquesta coneguda actriu espanyola, encara que això sí, tan sols dins d'aquesta ficció. Tot i això, es van encendre totes les alarmes al seu voltant després que diversos usuaris de les xarxes socials asseguressin que aquesta història havia transcendit més enllà de la petita pantalla.

Imatge de Pablo Castellano amb Sara Sálamo durant el seu pas per la sèrie 'ByB'

Una història que, encara que només es va produir a la televisió, María Pombo no ha pogut evitar que hagi sortit a la llum. I tot després de la decisió que va prendre en el seu moment de no acudir a les seves xarxes per resoldre aquest assumpte d'una vegada per totes.

La història de Sara Sálamo i Pablo Castellano

Els rumors sobre la suposada història entre Sara Sálamo i Pablo Castellano van sorgir molt abans que l'arquitecte comencés la seva relació amb María Pombo. Tot i això, i malgrat els anys, és un tema que continua ressonant amb força.

Per això, molts s'esperaven que la influencer utilitzés les seves xarxes socials per desmentir aquesta informació, tal com ha fet altres vegades. Sense anar més lluny, durant la seva entrevista a Mi Casa es la Tuya, l'empresària va aprofitar per parlar sobre la comentada relació del seu marit i Fernando Tejero.

Primer pla de María Pombo somrient amb un jersei negre

Encara que tant Pablo Castellano com l'actor han defensat públicament la seva amistat, aquell dia, la influencer no va tenir objeccions a parlar sobre aquest polèmic tema amb Bertín Osborne:

“Rondava per aquí que Pablo era gai perquè era molt amic de Fernando Tejero. Aleshores, en estar solter i Fernando també, es parlava que de sobte podia tenir un amic que era gai”. Però només eren rumors.

Actualment, i malgrat els rumors que encara continuen rondant per les xarxes socials, Sara Sálamo i aquest conegut arquitecte han aconseguit deixar de banda tot aquest tema. Tant és així que, mentre que ell fa cinc anys que està casat amb la influencer, Sara Sálamo ha anunciat fa unes hores que s'ha casat amb el pare dels seus fills.

Notícia que ha compartit per sorpresa a través de les xarxes socials. “Set anys, tres nens, quatre gossos… I des de fa uns dies, ens ho vam tornar a dir a l'altar: «Que ens estimem»”, ha escrit en un post d'Instagram.

Muntatge de fotos de pla curt d'Isco Alarcón amb rostre neutre i Sara Sálamo amb rostre somrient

A més, Sara Sálamo no ha pogut amagar la seva emoció després d'haver pogut gaudir d'aquest dia amb els seus éssers estimats i sense haver de bregar amb la pressió mediàtica.

“Continuem vivint en una bombolla per haver viscut un dia especial, envoltats de persones tan increïbles i importants per a nosaltres”, ha afegit a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: