Muntatge de fotos de primer pla de Claire Liebaert amb rostre seriós, i Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia amb rostre somrient
GENT

Iñaki Urdangarin fa un pas amb Claire Liebaert que beneficia Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin decideix deixar el pis de la seva mare per anar-se'n a viure amb Ainhoa Armentia i començar una nova vida en comú

Ainhoa Armentia per fi ha aconseguit el que feia temps que esperava. El nou any ha començat amb una nova vida amb Iñaki Urdangarin. Després de formalitzar el divorci amb Cristina, Urdangarin ha fet un pas endavant i ha abandonat l'habitatge que compartia amb la seva mare.

Quan Iñaki va ser posat en llibertat després de complir la seva condemna pel cas Nóos, es va refugiar en el domicili de Claire Liebaert. Allí va romandre durant la seva separació matrimonial sense prendre la decisió de mudar-se amb Ainhoa. Una situació que ha experimentat un canvi radical ara que l'exjugador d'handbol està oficialment divorciat.

Iñaki Urdangarin deixa el pis de la seva mare i se'n va a viure amb Ainhoa Armentia

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin han fet el pas definitiu en la seva relació sentimental. Després de dos anys esperant, per fi tots dos se n'han anat a viure junts. Així ho confirmaven des del programa TardeAR, revelant que l'exduc de Palma ha abandonat la casa de la seva mare.

Claire Françoise Liebaert Courtain agafada de la mà del seu fill, Iñaki Urdangarin, a un aeroport
Iñaki ha decidit deixar de viure amb la seva mare | Europa Press

Claire el va acollir quan va sortir de presó i ha estat vivint amb ella des de llavors. Tot i que la seva relació amb Ainhoa està més que consolidada, Iñaki es mostrava reticent a compartir una vida en comú. No ha estat fins que el divorci amb Cristina s'ha formalitzat quan Urdangarin ha pres la decisió definitiva.

Dos anys després que sortissin a la llum les seves primeres fotos agafats de la mà, Iñaki i Ainhoa se n'han anat a viure junts. Tal com van explicar al programa vespertí, la parella es troba residint al domicili familiar que Armentia té a Vitòria.

"Podem confirmar que Iñaki Urdangarin està vivint actualment al pis familiar d'Ainhoa Armentia", comentava la col·laboradora Leticia Requejo.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Iñaki Urdangarin i Ainhoa per fi viuen junts | Europa Press

Amb ells es troben els dos fills adolescents de l'advocada, amb els quals Iñaki sembla estar lligant caps. En concret, aquest habitatge és el mateix que Ainhoa va comprar amb el seu exmarit i que, després de divorciar-se, va passar a mans d'ella, segons va publicar Vanitatis.

Iñaki decidia així fer el pas definitiu en la seva relació amb l'advocada, demostrant que la seva història d'amor està més que consolidada. Tot i això, aquesta no és l'única dada important en la seva relació, ja que aquesta casa no és la definitiva on gaudiran del seu idil·li.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia lloguen un pis junts

Ara que Iñaki i Ainhoa tenen llibertat absoluta per gaudir del seu amor, la parella ha decidit fer el pas següent. No només estan residint al domicili de l'advocada, sinó que el seu desig és tenir el seu propi 'niuet d'amor'.

Així doncs, TardeAR va donar més dades sobre els plans que la parella té entre mans. Pel que sembla, haurien llogat un pis als afores de Vitòria que estarien "reformant". La col·laboradora d'Ana Rosa va donar més detalls sobre l'habitatge i va afirmar que l'obra rodaria els 6.000 euros.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Iñaki està supervisant la reforma del pis que ha llogat amb Ainhoa | Europa Press

Concretament, Iñaki i Ainhoa han decidit reformar la cuina i les dues cambres de bany i s'espera que d'aquí a dos mesos finalitzin les obres. A més, Urdangarin està supervisant la reforma mostrant interès en cada detall, mentre que Armentia "està sent molt rància i en el tracte és massa freda".

La casa es troba en règim de lloguer amb opció de compra, per la qual cosa la parella no descarta adquirir-la de manera definitiva més endavant.

Encara que Marisa Martín-Blázquez va afirmar que la intenció d'Iñaki era "continuar vivint amb la seva mare", sembla que ha canviat d'opinió. Per això, en lloc d'anar-se'n a viure al pis que han llogat, s'hauria decantat per mudar-se a casa d'Ainhoa.

Una decisió ferma que posa de manifest com la parella està decidida a continuar endavant amb la seva història d'amor. Tot això malgrat que Claire Liebaert "no té cap intenció de conèixer Ainhoa, ja que la seva nora continua sent Cristina de Borbó".