Muntatge de fotos de pla curt de María del Monte amb rostre mig somrient i, de fons, una imatge d'elements d'aniversari amb un emoji de jutge al costat

GENT

L'aniversari de María del Monte no comença bé: el jutge ja sap què fer amb 'El Ruso'

María del Monte ja sap quina és l'última decisió que han pres amb 'El Ruso' en un dia molt assenyalat

María del Monte compleix avui 62 anys. Una celebració que, a diferència d'altres anys, s'ha vist entelada per la presumpta implicació d'Antonio Tejado en el robatori que va patir a casa seva l'agost passat.

Tot i això, fa unes hores, ha sortit a la llum una nova informació que pot acabar de fastiguejar aquest dia tan important a la dona d'Inmaculada Casal. Tal com ha transcendit, el magistrat ja ha pres una decisió amb Arseny Garibyan, el boxejador rus que està sent investigat pel delicte esmentat.

Fa uns dies, la policia encarregada d'investigar el saqueig amb violència que van patir María del Monte i la seva parella va sol·licitar l'expulsió d'Espanya d'aquesta persona. No obstant això, ara, han rebutjat aquesta petició “per la gravetat dels fets”, perquè si el declara culpable, es podria enfrontar a una condemna de sis anys de presó.

Primer pla de María del Monte, somrient i maquillada

Una notícia que, de segur, no ha agradat gens a aquesta coneguda cantant sevillana, que avui ha celebrat l'aniversari més trist i dolorós de tota la seva vida.

María del Monte celebra un aniversari entelat per la decisió amb 'El Ruso'

Ja han passat dos mesos i mig des que Antonio Tejado va ser detingut a Sevilla per la seva suposada implicació en el robatori que va patir María del Monte el mes d'agost.

Segons va transcendir en aquell moment, la Guàrdia Civil va procedir a arrestar-lo després de relacionar-lo amb una organització criminal que es dedicava a robar a cases de la comarca de l'Aljarafe. Ara bé, l'excol·laborador de televisió no ha estat l'únic detingut.

María del Monte i Inmaculada Casal amb ulleres de sol agafades del braç a l'entrada dels jutjats

Juntament amb el nebot de María del Monte, van ser arrestats almenys unes altres set persones en diferents punts de la ciutat i en diversos municipis d'aquesta província andalusa. Entre ells, hi ha Arseny Garibyan, un boxejador que a Sevilla se'l coneix com 'El Ruso'.

Tal com s'ha informat fins ara, es tracta d'un esportista que, el 2016, va ser campió d'Espanya a la seva disciplina. A més, l'equip encarregat d'aquesta investigació creu que és el presumpte líder de l'organització criminal esmentada.

Actualment aquest jove de 28 anys nascut a Rússia és propietari d'un gimnàs situat al barri de la Macarena de Sevilla. Local al qual el nebot de María del Monte acudia freqüentment.

Segons han informat mitjans com El Cierre Digital, aquest establiment ha format part dels registres relacionats l'Operació Abgena. I tots després que la Guàrdia Civil tingués la sospita que s'hi efectuaven les reunions d'aquesta banda per planejar els robatoris.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat

De moment, i encara que la policia ha sol·licitat expulsar 'El Ruso' d'Espanya, el magistrat encarregat del cas ha decidit no acceptar aquesta petició. Un cop dur per a María del Monte que ha arribat en el pitjor dels moments: el dia del seu aniversari.

Com es podia esperar, aquesta decisió que ha deixat més d'un sense paraules. I molt més després que hagin sortit a la llum la resta de problemes que aquest esportista ha tingut amb la justícia espanyola els darrers anys.

Segons informa el Diario de Sevilla, anteriorment, a Arseny Garibyan l'han relacionat amb altres delictes, com ara el “cobrament de deutes i coaccions a empresaris”.

➡️ Gent

Més notícies: