Muntatge de fotos en primer pla amb Enrique Ponce, Ana Soria i Paloma Cuevas
GENT

Enrique Ponce i Ana Soria demostren que Paloma Cuevas estava molt equivocada

Enrique Ponce i Paloma Cuevas continuen fent vides per separat i el torero revela com està la seva relació amb Ana Soria

Enrique Ponce i Paloma Cuevas van protagonitzar una de les grans ruptures dins del panorama rosa. El matrimoni era dels més sòlids del paper couché i la seva sobtada separació no va escapar als rumors. Sobretot, perquè, poc després de conèixer-se la notícia, el torero es va deixar veure amb Ana Soria, la seva nova parella.

No es va trigar gaire a assenyalar la noia de 25 anys com la causant de la ruptura i el silenci gairebé sepulcral de Paloma. Mentre la dissenyadora optava per no parlar, l'Enrique i l'Ana presumien d'amor a les xarxes i en públic, fins que van decidir desaparèixer. Quan molts pensaven que aquesta desaparició responia a una crisi i possible ruptura, ara han demostrat que no és així.

La prova que Paloma Cuevas estava equivocada: Enrique Ponce reapareix amb la seva parella

Paloma Cuevas i Enrique Ponce van decidir posar punt final al seu matrimoni, sense pronunciar-se sobre els veritables motius de la ruptura. No semblaven existir motius per a la separació ni constància que estiguessin en crisi, i per això la notícia va generar expectació.

Coincidint amb el divorci, el de Chiva es va deixar veure amb Ana Soria, una jove d'Almeria que li havia robat el cor. La seva relació va acaparar portades, atès que la parella es mostrava molt feliç i il·lusionada.

Tot i això, molts apuntaven que era una relació sense futur atesa la diferència d'edat, entre ells Paloma. Bertín Osborne, que coneixia molt bé el matrimoni, es va mostrar molt crític amb el torero i va vaticinar que la seva nova relació seria breu. "Ana és una monada de nena, però té data de caducitat", va comentar durant el seu programa de Canal Sud, El show de Bertín.

Aquesta teoria va cobrar força quan Enrique i Ana van deixar de compartir el seu amor a les xarxes i van deixar de mostrar-se en públic. Es va atribuir que podrien estar en crisi o, fins i tot, que podrien haver trencat.

Ana Soria amb ulleres de sol i les mans a les butxaques i Enrique Ponce amb ulleres de sol estirant el braç

No obstant això, res més lluny de la realitat. Fa uns dies, l'ex de Paloma Cuevas va ser vist en companyia d'Ana gaudint d'una cita romàntica a Madrid. Tots dos van viatjar a la capital per anar a dinar a un conegut restaurant en una de les millors zones del barri de Salamanca.

Una prova que la gent que apuntava que la seva relació seria un fracàs estava equivocada, ja que continuen igual d'enamorats.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas continuen amb les seves respectives parelles

Paloma Cuevas tampoc s'ha quedat enrere pel que fa a oblidar el seu matrimoni. La dissenyadora ha confirmat la seva relació amb Luis Miguel, amb qui va celebrar el Nadal passat amb familiars i amics.

De la mateixa manera, Enrique va fer el mateix amb Ana i la seva família, amb qui el torero té una excel·lent relació. Com a mostra d'això, la jove va publicar a les seves xarxes una foto en família juntament amb Ponce com a record de la nit de Nadal.

Muntatge de fotos de primer pla d'Enrique Ponce i la seva exparella, Paloma Cuevas, tots dos somrients

El nexe en comú que mantenen Paloma i Enrique respecte a les seves relacions és mantenir-les en la més pura intimitat. Cosa que, al principi, el valencià no va fer i que, segons van apuntar alguns mitjans, li va valer una reprimenda per part de la seva exdona.

La intenció de Cuevas era la de protegir les seves filles i no li resultava còmode veure el seu ex presumir d'amor públicament. Sobretot quan la ruptura estava tan recent i no deixaven de succeir-se els rumors.

Per això l'actitud d'Enrique i Ana va ser disminuir-ne l'exposició i prendre distància amb els mitjans. Així s'han mantingut contribuint a rebaixar la tensió entre Ponce i Cuevas.

➡️ Gent

Més notícies: