Muntatge de Daniel Sancho seriós amb samarreta negra i Íñigo Onieva somrient en vestit blau
GENT

El vincle estrany que uniria Íñigo Onieva amb Daniel Sancho enmig del seu judici

Surt a la llum l'enllaç que uneix Íñigo Onieva amb Daniel Sancho i que ningú no s'esperava

Daniel Sancho es troba en un descans temporal del procés que l'enfronta després de ser acusat d'assassinar Edwin Arrieta. A Tailàndia s'està celebrant l'Any Nou Budista i han quedat interrompudes totes les activitats fins a nova ordre.

Daniel ha escoltat amb atenció els primers testimonis i fins i tot ha tingut ocasió de fer les seves preguntes als testimonis. Tot està sent digne del millor dels guions i faltava per sortir a la llum la connexió entre Íñigo Onieva i Daniel Sancho. Aquesta no és cap altra que la gran amistat que el marit de Tamara Falcó té amb Juanjo Ospina, advocat d'Arrieta.

El nexe entre Íñigo Onieva i Daniel Sancho

El judici de Daniel Sancho per l'assassinat d'Edwin Arrieta va començar el 9 d'abril passat i no s'han deixat de succeir titulars. Al comportament desafortunat de Rodolfo per vendre el succés a HBO, s'han sumat tota mena de moments amb un desplegament mediàtic sense precedents.

La cirereta que faltava a aquest enorme pastís és el vincle estrany que uniria Íñigo Onieva amb Daniel Sancho. La connexió entre ells dos és a l'advocat de la víctima, Juanjo Ospina. El lletrat és gran amic del marit de Tamara Falcó, que va conèixer durant la seva infància.

Muntatge de Daniel Sancho amb rostre neutre i samarreta negra i Íñigo Onieva seriós amb gorra marró i dessuadora blava

Així les coses, el destí ha volgut unir de manera capritxosa Onieva amb Sancho en un escenari que no es van imaginar mai. No hi ha cap mitjà que no s'hagi fet ressò de la notícia publicada per Lecturas amb dades que enquadren aquesta relació d'amistat.

Tal com expliquen, Íñigo i Ospina es van conèixer quan eren petits i han estat consolidant la seva amistat amb el pas dels anys. Encara que cadascú ha seguit camins professionals diferents, no han deixat de tenir contacte.

Post d'Íñigo Onieva a Instagram amb caixes a la mà, una dona amb un davantal i Juanjo Ospina amb una safata plena de galetes el 23 de novembre de 2016

De fet, pertanyen al mateix grup d'amics que es fan anomenar "The Curris", en homenatge a la sèrie Fraggle Rock. Com a mostra d'aquesta amistat, només cal donar una ullada a les xarxes socials de tots dos o visitar aquest enllaç.

Els seus respectius perfils estan plens de fotos junts compartint moments i fins i tot Ospina ha hagut d'exercir d'advocat d'Onieva. "Després de passar pels jutjats per organitzar una festa amb excés de so, el meu gran advocat Juanjo Ospina em deslliurarà de l'embolic!", feia broma Íñigo.

Íñigo Onieva coneix molt bé l'advocat que podria condemnar Daniel Sancho

Daniel Sancho és plenament conscient de què s'està jugat. El seu judici dictaminarà la responsabilitat en la mort del cirurgià i l'amic d'Onieva té un paper crucial. Ospina ha estat atent a totes les diligències i el seu deure és aconseguir que es faci justícia per a la família d'Arrieta.

Íñigo coneix molt bé el seu gran amic i sap que farà tot el que estigui a la seva mà per guanyar. No en va, hi ha compartit alguns dels moments més importants de la seva vida. No només se n'han anat de viatge junts, Juanjo va ser un dels presents a la boda d'Onieva amb Tamara.

Post d'Íñigo Onieva a Instagram al costat dels seus amics asseguts prenent alguna cosa el 14 de juny de 2023

Fins i tot va immortalitzar el moment a les xarxes socials, felicitant i donant les gràcies al futur matrimoni. "Gràcies per haver-nos fet sentir tan especials, estant al vostre costat, en un cap de setmana inoblidable", va publicar. Alhora, Íñigo va ser un dels testimonis a la boda d'Ospina amb la seva dona Blanca Saenz.

Ara, gràcies a la seva participació en el judici contra Daniel, l'amic d'Onieva ha esdevingut un personatge mediàtic. No dubta a atendre els mitjans, sempre preservant el secret d'allò que està tenint lloc a la sala. Ara bé, no ha pogut evitar que surti a la llum la seva vinculació amb el marit de Tamara Falcó.

➡️ Gent

Més notícies: