Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre seriós

La decisió de Carmen Borrego i Terelu Campos després de morir la seva mare

Terelu Campos ja ha decidit com organitzar el funeral de María Teresa Campos

María Teresa Campos ha mort amb 82 anys a Madrid i la família està preparant el funeral. Terelu Campos, amb el suport de Carmen Borrego, ha pensat que el millor és organitzar una missa a la localitat de Tres Cantos. Consideren que el més encertat és fer una capella ardent perquè tothom es pugui acomiadar de la mítica presentadora i, després, traslladaran el cos a Màlaga.

Terelu Campos ha pres una determinació: el cos de la seva mare es desplaçarà fins a Màlaga. Allí es troba la resta de la seva família i volen honrar-la al cementiri on es troben els seus avantpassats. Terelu ha informat de tot aquest procés perquè no n'hi hagi cap dubte, però de moment no ha parlat de forma pública.

María Teresa Campos somrient quan va rebre la Medalla d'Or del Mèrit del Treball, a Madrid (2017)
María Teresa Campos ha mort a Madrid | Europa Press

Terelu Campos es va posar en contacte amb els seus familiars i amics propers a les 5 del matí per comunicar la trista notícia. Hores abans va sortir de l'hospital acompanyada de la seva amiga Lara Dibildos i es va trencar quan va trobar una reportera. Tots els paparazzis han respectat aquest procés perquè entenen que és un moment molt dur per a la família.

Carmen Borrego també està molt afectada, però ha atès els mitjans amb una gran amabilitat. María Teresa els va ensenyar a ser educades amb els periodistes i és justament el que estan fent. Tant Carmen com Terelu han subministrat informació molt concreta perquè no hi hagi cap dubte.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu Campos pren una determinació important

Terleu ha decidit que la missa a la seva mare se celebrarà a Madrid, però el cos serà traslladat a Màlaga. María Teresa Campos va passar a Andalusia els millors anys de la seva vida, fins que es va traslladar a la capital per triomfar. Va aconseguir l'èxit amb 40 anys i d'un moment a l'altre es va convertir en mestra de tots els seus companys.

Terelu Campos abandona l'hospital capcota on es troba ingressada María Teresa Campos, el 3 de setembre de 2023 a Madrid
Terelu Campos ha tingut un comportament brillant | Europa Press

Carmen Borrego i la seva família estan honrant la memòria de la seva mare i continuant amb el seu llegat als mitjans de comunicació. Per aquest motiu han permès que la capella sigui oberta i que tothom qui vulgui pugui acomiadar-se de Campos. És una figura estimada i aplaudida de forma nacional i tothom coincideix que és la reina de la televisió.

Carmen i Terelu han rebut el suport dels seus familiars i amics propers, com ara Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Terelu va tenir la generositat de posar-se en contacte amb Belén Rodríguez, que adorava María Teresa. Feia un temps que no parlaven, però va considerar que el més just era deixar que se n'acomiadés.