Muntatge amb Letizia somrient, Felip VI amb cara estranya i Joan Carles I amb rostre neutre
GENT

El gest important de Letícia amb Joan Carles I que confirma la teoria de Felip

Felip sap que la relació entre Letícia i el seu pare és irrecuperable. I n'és una prova l'últim gest que ha tingut la monarca amb Joan Carles I

Letícia i Joan Carles I no han aconseguit deixar de banda les seves diferències durant l'aniversari de la infanta Elena. O això és el que, almenys, ha assegurat En Blau. Segons aquest mitjà, el gest que ha tingut la reina amb el sogre hauria confirmat les sospites de Felip VI sobre la relació complicada que mantenen des de fa anys.

Aquest dimecres, 20 de desembre, la filla gran dels reis emèrits ha fet 60 anys en un moment en què se sent "més sola que mai". Tal com ha revelat Pilar Eyre a la revista Lecturas, són diversos els problemes que han generat aquesta situació delicada:

"S'emporta malament amb Letícia i amb la seva mare té diferències. Els seus fills ja no viuen a casa i dedica tota la seva devoció al seu pare, amb qui parla cada dia per telèfon". Un enllaç entre pare i filla que ha quedat al descobert durant la celebració del seu aniversari.

Infanta Elena en un acte institucional
La infanta Elena ha reunit tota la seva família per celebrar el seu 60è aniversari | Europa Press

Malgrat la seva situació personal, la germana de Felip VI ha decidit reunir tota la seva família en un conegut restaurant de la capital per celebrar aquest dia tan especial. Una reunió que no ha estat exempta de polèmiques.

Tal com han assegurat diversos mitjans, la primera opció de la infanta era organitzar aquest esdeveniment a La Zarzuela. Tot i això, aquesta opció va ser ràpidament descartada. Molts rumoregen que va ser la mateixa Letícia qui va prendre aquesta decisió per evitar que Joan Carles I tornés al palau.

Felip VI i Letizia seriosos caminant pel carrer
Letícia i Felip finalment accepten la invitació de la infanta Elena | Europa Press

A més, la llista de convidats ha estat una incògnita fins a l'últim moment. I tot a conseqüència de la mala relació que, segons sembla, existiria entre Letícia i el sogre. Encara que, finalment, Felip i la seva dona van acceptar la invitació.

Ara bé, malgrat aquesta aparent treva, el mitjà digital En Blau ha tret a la llum l'últim gest que ha tingut la monarca amb Joan Carles I. Actitud amb què l'actual rei d'Espanya podria haver confirmat la seva teoria: la relació entre el seu pare i la seva dona és pràcticament irrecuperable.

El gest important de Letícia que confirma la teoria del seu marit: no ha dirigit la paraula a Joan Carles I

Tant Letícia com Joan Carles I han aconseguit no perdre les maneres durant el 60è aniversari d'Elena. Però la veritat és que tots dos han intentat mantenir les distàncies en tot moment.

Tal com ha informat En Blau a la seva notícia, el pare i la dona de Felip VI "ni tan sols s'han saludat". A més, i en un intent per no haver de dirigir-se la paraula, “han volgut posar-se cadascun en una punta de la gran taula presidencial on hi havia la infanta Elena”.

Un darrer gest que no ha passat desapercebut per a ningú. I encara menys després de conèixer la tensa relació que mantenen Letícia i Joan Carles I.

Muntatge en primer pla de Letizia i Juan Carlos I seriosos
Letícia no va dirigir la paraula a Joan Carles I durant l'aniversari d'Elena | e-noticies.cat, Europa Press

De fet, més d'una vegada, el marit de Sofia ha confessat a algun dels seus amics més propers que la monarca "és la culpable de tots els seus mals". Una situació que es va produir quan alguns dels escàndols més sonats de l'emèrit van sortir a la llum.

Des d'aleshores, i en un intent de protegir la reputació de la casa reial, l'experiodista va demanar a Felip VI apartar tant com fos possible el seu pare.

Per part seva, i segons ha publicat aquest mitjà de comunicació, Letícia estaria molt enfadada amb el seu sogre després de sortir a la llum el seu suposat afer amb Jaime del Burgo. L'actual reina d'Espanya està convençuda que l'emèrit es troba darrere de tot aquest escàndol.