Muntatge d'un primer pla de David Selvas seriós, el seu marit Álvaro seriós en un abric blau i motxilla a l'esquena i un emoji enamorat
GENT

El bonic nom de la filla de David Selvas, Ernest a ‘La Riera’ de TV3, i el seu marit

L'actor ha format una família amb el seu marit i han adoptat una nena a qui no mostren a les xarxes socials

David Selvas és un actor i director de teatre català que molts coneixen pel seu paper a la sèrie La Riera. En ella, va donar vida a l'Ernest i gràcies a la seva emissió la seva cara s'ha tornat més familiar per a molts.

Més enllà d'una extensa carrera professional, David Selvas sempre s'ha caracteritzat per cuidar molt de la seva vida més íntima. Lluny de les pantalles, els focus i els guions, l'actor viu una vida tranquil·la amb el seu marit i la seva filla. Tots dos van adoptar una nena amb un bonic nom: Talita.

David Selvas seriós en vestit negre

David Selvas i l'enigmàtic nom de la seva filla

Mai no se li ha pogut veure la cara, ja que els seus pares han preferit gaudir d'ella lluny de les xarxes socials. Tot i això, sí que alguna vegada se'ls ha escapat compartir algun pla infantil que delata que viuen la vida intensament amb la petita. Talita, el nom de la filla de David Selvas, prové de l'àrab i vol dir ‘nena jove’.

Als més creients els hi agradarà saber que a la Bíblia es creu que Jesús va ressuscitar una noia en pronunciar la frase “talitha cumi”. El que és clar és que la parella va escollir el nom des de l'amor.

Sobre aquest tema va debatre l'actor al programa de Gemma Nierga a TVE. Va ser un dels primers convidats i va parlar sense embuts de la seva decisió de ser pare al costat del seu marit.

David Selvas ha parlat sempre obertament sobre la seva homosexualitat. De fet, ha manifestat alguna vegada que no té cap por de caminar pel carrer de la mà del seu marit. Passa el mateix a les xarxes socials, on comparteixen fotografies i missatges d'amor.

Més enllà de la seva vida més personal, David Selvas acumula a l'esquena una àmplia trajectòria professional. L'actor català ha format part de pel·lícules i sèries tan populars com Nissaga de poder, Laberint d'ombres o Les de l'hoquei.

Una cinquantena molt ben portada

David Selvas va néixer a Barcelona el 1971. Als seus 54 anys es mostra més en calma i conscient que mai. Es nota que té cura del seu aspecte i que la nova dècada li ha portat serenitat.

Fa temps que no publica res al seu perfil d'Instagram, de manera que tot apunta que també hagi decidit viure intensament lluny de les xarxes socials. En realitat, David Selvas ho té tot: amor, família i feina.

➡️ Gent

Més notícies: