Primer pla de Gema López feliç a la presentació de les joies d'Anabel Pantoja

Gema López no amaga quina és la seva vertadera passió lluny de Telecinco

Gema López està centrada en una altra faceta de la seva vida que no té res a veure amb la televisió

Gema López fa setmanes que no apareix a la televisió després del final inesperat de Sálvame. Des d'aleshores, està centrada en la seva filla i en gaudir dels petits plaers de la vida, com ara acudir a concerts. Però també està aprofitant per treballar en la seva vertadera passió lluny de Telecinco.

Gema ens ha deixat clar a través de les xarxes socials que li fascina la moda. Per aquest motiu, ara que no té feina davant les càmeres, està posant tot el seu afany a impulsar el seu negoci. Ens estem referint a la seva botiga en línia Ne&Nu.

Gema López demostra en què està ocupada ara més temps

Gema López era des de fa molt de temps una de les col·laboradores fixes i més importants de Sálvame. No obstant això, ara que el programa ha acabat, no ha estat rescatada per fer-ne la nova versió. És a dir, no està participant en el docureality que molts dels seus companys estan gravant als Estats Units i pel qual s'estan embutxacant una quantitat rellevant.

Gema s'ha quedat sense projecte a la televisió, almenys de moment, però no ha volgut quedar-se de braços plegats. Per aquesta raó, ha optat per centrar-se a treballar a potenciar i donar un impuls al seu negoci de moda. I així ho deixa de manifest diàriament amb les publicacions del compte d'Instagram.

Primer pla de Gema López feliç a la boda de la Belén Esteban
Gema López està centrada en el seu negoci de moda | GTRES

La col·laboradora de Telecinco va decidir en plena pandèmia convertir-se en empresària i va crear Ne&Nu. Es tracta d'un negoci en línia de roba per a dona que ara ella no deixa de promocionar públicament. Així, pràcticament cada dia, comparteix fotografies de si mateixa vestida amb alguna de les novetats de peces que han arribat a la seva botiga.

Encara més, fins i tot aquests dies ha optat per revelar l'espai al qual han donat forma perquè es puguin mostrar més camises, vestits o pantalons als seus clients potencials. Per això, hi ha pujat una imatge seva juntament amb la qual ha escrit: “Així de bonic se'ns ha quedat el provador”.

“Això del paper pintat va tenir la seva història. Un cop posat, se'ns va obrir, i torna a començar… però ha valgut la pena esperar una mica. Us agrada el resultat?”.

I no només ha donat forma a un vestidor, sinó que també ha creat tot un escenari des d'on anirà mostrant els articles que consideri més oportuns. Aquesta zona l'ha presentat mitjançant un vídeo on ha exposat: “Estrenant espai, estrenant vestit i, sobretot, estrenant il·lusions”.

“Els últims dies han estat un anar i venir, però, de mica en mica, l'últim somni de Ne&Nu s'ha anat fent realitat. Quan tingui una estona, us prometo que faré un office tour”.

Gema, d'aquesta manera, ha deixat que ara mateix compaginarà la faceta d'empresària amb la de model per al negoci.

Gema López i les possibilitats del seu futur professional

L'amiga de María Patiño ha deixat clar que no s'ha quedat de braços plegats després d'anar a l'atur televisiu. Està centrada en la seva tasca al capdavant del seu establiment de moda, encara que no descarta tornar a la pantalla petita en un breu període de temps.

La veritat és que hi ha molts rumors que indiquen que Gema podria ser fitxada com a col·laboradora de Y ahora Sonsoles i, fins i tot, al nou programa TardeAR, que començarà al setembre. Tot i això, de moment tot són meres especulacions i no hi ha res confirmat. Caldrà esperar per veure si torna aviat a posar-se davant de les càmeres i, en cas afirmatiu, a quin espai i cadena.

Captura de Gema López al plató de 'Sálvame' amb cara de preocupació
Gema López no descarta tornar a la tele molt aviat | Mediaset