Primer pla Fidel Albiac serio pels carrers de Madrid

La foto de Fidel Albiac i Rocío Carrasco que Gloria Camila ha rebut al mòbil

La influencer es pronuncia públicament després de rebre aquesta imatge

Fidel Albiac i la seva dona han tornat a convertir-se en el malson de Glòria Camila . I és que, després de diversos anys sense tenir-hi relació, la influencer acaba de rebre al mòbil la foto que menys esperava.

Durant els darrers anys, la relació entre aquestes dues germanes ha estat pràcticament inexistent. Tot apunta que un dels motius principals és l'arribada de l'advocat a aquest conegut clan.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Fidel Albiac i Rocío Carrasco fa anys que no tenen contacte amb Gloria Camila | Europa Press

I és que, segons va revelar Gloria Camila fa uns mesos, Fidel Albiac s'hi dirigia i el seu germà com "els immigrants". A més, la noia creu recordar que, quan eren petits, el marit de Rocío Carrasco "feia comentaris despectius" cap al pare.

"Són comentaris ofensius que a una nena no li has de fer. Per mi, és negativa la seva influència", va assegurar durant una de les seves intervencions en el desaparegut programa, Ja són les vuit.

No obstant això, aquesta no seria l'única qüestió que hauria distanciat Rocío de la seva germana. I és que, després de la separació d' Antonio David Flores , la cunyada de Fidel Albiac va decidir posicionar-se al costat de l'exguàrdia civil. Cosa que no va asseure gens bé a Carrasco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"No estic preparada per tenir una conversa amb ella. Aquesta conversa és estèril des del punt en què hi ha un nucli que és 'ésser' . Jo no puc tenir relació amb ningú on estigui aquesta persona", va assegurar la dona de Fidel Albiac a la docuserie, En el nombre de Rocío.

Ara, i després de tota aquesta polèmica familiar, Gloria Camila ha rebut al mòbil la foto que menys esperava. I és que, segons sembla, Rocío i el seu marit han estret llaços amb un dels seus grans enemics: Kiko Jiménez.

Fidel Albiac i Rocío reapareixen públicament amb Kiko Jiménez: la foto que ho demostra

Fidel Albiac i la seva dona s'han deixat veure públicament amb Kiko Jiménez, exnòvio de Gloria Camila. Una imatge que ha rebut la pròpia influència en el seu telèfon intel·ligent i que, segurament, no li ha assegut gens bé.

Ja han passat quatre anys des que aquests dos personatges televisius van posar punt final a la seva relació sentimental. I, tot i que tots dos han aconseguit refer les seves vides, la veritat és que la tensió entre ells segueix més viva que mai.

Tant és així que la cunyada de Fidel Albiac ha acudit a les xarxes socials per compartir una inesperada informació. I és que, segons sembla, encara continua rebent missatges per part de la família de la seva exparella.

Gloria Camila amb rostre molt seriós posant per a una foto al carrer
Gloria Camila es queda molt sorpresa en rebre una foto de Fidel i Rocío al mòbil | Instagram, @gloriacamilaortega

Segons ha assegurat a través de les històries d'Instagram, des de fa un temps, l'avi de Kiko ha estat enviant-li missatges, segons ella, "provocadors".

Però fa tot just uns dies, una persona anònima s'hi ha tornat a posar en contacte via WhatsApp. A través d'aquesta plataforma, la influencer ha rebut "unes fotos en què surt el senyor[Kiko]amb la meva germana i la parella de tots dos", Sofía Suescun i Fidel Albiac.

Aquestes instantànies han estat preses durant la final de la Kings League , lliga de futbol gestionada i dirigida per Gerard Piqué i Ibai Llanos.

Tot i això, el que més ha sorprès la cunyada de Fidel Albiac ha estat descobrir qui és la persona que li ha enviat aquest contingut al seu número personal. I és que, després de mirar el perfil d'aquest usuari de WhatsApp, s'ha adonat que es tracta de la mare del mateix Kiko Jiménez.

Storie de Gloria Camila Ortega a Instagram d'un xat de WhatsApp amb la mare de Kiko Jiménez el 30 de juliol de 2023
La influencer decideix respondre a les provocacions de la seva exsogra | Instagram, @gloriacamilaortega

"Són molt donats a provocar, ja no només els fills, també les mares. El que no m'esperava és aquesta obsessió tan heavy que, fins i tot, em fa por", ha assegurat, visiblement molesta.

Però, lluny de no entrar en el joc, la noia ha volgut respondre a la seva exsogra amb les mateixes paraules que, al seu dia, "el senyor" li va dir a ella. "De tal pal, tal estella", ha sentenciat la cunyada de Fidel Albiac.