Primer pla de Rosa Benito enfadada a 'Ya es mediodía'

Rosa Benito escriu un missatge que podria acabar amb la paciència de Rocío Carrasco

Nova indirecta de Rosa Benito a la seva neboda

Els darrers anys, Rosa Benito ha estat una de les persones que més ha atacat amb duresa la seva neboda, Rocío Carrasco.

Cansada de totes les declaracions que va donar Rociíto en contra d'ella i tot el clan Mohedano a la seva segona docusèrie, l'alacantina va decidir que era el torn d'ella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Actualment, no hi ha dia en què no enviï les seves famoses indirectes dirigides a la filla de 'La más grande', ja que ni perdona ni oblida tot el mal que aquesta va provocar a la seva família.

L'exdona d'Amador Mohedano sap per on ha d'atacar la dona de Fidel Albiac, ja que coneix a la perfecció els seus punts febles: els seus fills.

Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Rosa Benito serioses
Rosa Benito no cessa els seus atacs contra la seva neboda | Mediaset, E-Noticies

Rosa Benito torna a l'atac contra Rociíto

Recentment, Rosa Benito no va desaprofitar l'oportunitat de tornar a atacar la seva neboda a les xarxes socials. En aquesta ocasió, el detonant en va ser l'últim acte públic a què va assistir la filla de 'La más grande'.

Sembla que la dona de Fidel Albiac va anar a la final de la Kings League amb amics com ara Kiko Jiménez i Sofia Suescun, tots dos enemics de la seva germana Gloria Camila, Alba Carrillo i el Maestro Joao.

Maestro Joao, Kiko Jiménez, Sofía Suescun, Rocío Carrasco i Fidel Albiac, gaudint de la final de la Kings League el dia 29 de juliol de 2023 a l'Estadi Metropolità de Madrid
La neboda de Rosa Benito va gaudir com mai de l'esdeveniment en companyia d'alguns amics seus | instagram , @maestro_joao

Tanmateix, mentre ells s'ho estaven passant d'allò més bé, Rosa Benito, que contemplava des de casa seva aquesta escena, va decidir que era el moment ideal per enviar un missatge amb picada d'ullet a la seva neboda al seu perfil d'Instagram.

“Jo no podria viure sense els meus fills, sense els meus nets. El meu cor sagnaria de dolor. La vida no és per a tots igual”, escrivia amb dues fotos acompanyada de tots els seus fills i els seus nets.

Una clara provocació de Rosa Benito a la seva neboda, ja que li va recordar que, a diferència d'ella, sí que té la companyia dels seus fills.

Com es va esperar, aquesta publicació de Rosa Benito no va passar res desapercebuda per a ningú, ja que va rebre una infinitat de comentaris. “Com es nota l'odi i la malvolença que tens a dins, que només fas que enviar indirectes”, deia una seguidora.

Seguint la mateixa línia d'aquest missatge, també se'n podien veure d'altres com ara “dolenta” i “viu i deixa viure, envejosa”.