Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i, al costat, una imatge de Joaquin Prat i una altra de Patricia Pardo, tots dos amb rostre seriós
GENT

Marta Riesco aconsegueix que Patricia Pardo prengui la mateixa decisió que Joaquín Prat

Marta Riesco ha revelat com són en realitat Patricia Pardo i Joaquín Prat, fent que aquests dos s'uneixin

Marta Riesco està protagonitzant grans titulars que tenen relació amb el seu passat a Telecinco. Fa uns dies va carregar contra Joaquín Prat, a qui va titllar de ser “la pitjor persona que he conegut”. Uns atacs que van provocar el silenci més absolut del presentador de Vamos a ver, que va optar per fer veure que no l'havia escoltat.

Aquesta és la mateixa decisió que ha pres Patricia Pardo davant dels atacs indiscriminats de Marta. La gallega és una gran amiga de Joaquín, però en lloc de sortir a defensar-lo ha decidit seguir els seus passos i callar. I és que l'ex d'Antonio David també la va nomenar i va deixar entreveure que la seva relació amb Gálvez va començar abans del que van dir.

Captura de Marta Riesco com a entrevistada de Ni que fuéramos a Ten

Marta Riesco fa que Patricia Pardo i Joaquín Prat s'uneixin

L'aparició de Marta Riesco a Ni que fuéramos Shhh està donant molt de què parlar. I això que no serà fins dilluns, 10 de juny, quan l'ex d'Antonio David reveli el que encara no ha explicat. Tot i això, està donant titulars que afecten directament persones que van coincidir amb ella a Telecinco.

Una és Joaquín Prat, a qui Marta va criticar severament acusant-lo de fer un paper a la televisió que no correspon a la realitat. Lluny de defensar-se, Prat ha optat per no entrar en un enfrontament amb Riesco i guarda silenci. Mateixa decisió que ha pres Patricia Pardo, que tampoc ha contestat als atacs de la periodista.

L'ex d'Antonio David està disposada a complir la seva venjança contra Telecinco i, particularment, contra alguns dels seus companys. Dilluns que ve tornarà a asseure's al plató de Ni que fuéramos Shhh, precisament per reafirmar a la televisió les seves paraules.

Muntatge de fotos de pla mitjà de Joaquín Prat i Patricia Pardo, tots dos amb rostre neutre asseguts en un plató de Telecinco

Marta Riesco va dedicar unes paraules a Joaquín que han causat un gran enrenou. El va qualificar de ser “la pitjor persona que he conegut” i el va acusar d'haver-hi un paper a la televisió. “Joaquín Prat és una persona que fa veure que és d'una manera i és completament d'una altra”, va opinar.

Tot i això, aquest atac inesperat cap a Prat no ha tingut la resposta que Marta s'esperava. El presentador de Vamos a ver no s'ha defensat, i ha ignorat completament la reportera.

Patricia Pardo segueix els passos de Joaquín Prat davant els atacs de Marta Riesco

Patricia Pardo tampoc no s'ha escapat de l'esmolada llengua de Marta i de la seva set de venjança. L'ex d'Antonio David també s'ha referit a la gallega amb una insinuació que podria causar una gran polèmica.

Segons ha revelat, la relació entre Pardo i Gálvez hauria començat molt abans del que la parella va afirmar. Tot i això, el programa en en qual treballava Patricia va decidir ocultar-ho donant-li un tracte de favor. “Van cuidar Patricia Pardo, a mi em van rebentar, em van exposar al 100%”, ha explicat.

Muntatge de fotos de Marta Riesco amb la cara seriosa asseguda en un piano i Patricia Pardo posant al plató de Telecinco

Marta s'ha sentit traïda pels que van ser els seus companys i creu que la van vendre per fer audiència. De nou tornava a exposar a Patricia i Christian afirmant que feien plans junts, tot i que Gálvez continuava casat amb Almudena. “Patricia Pardo i jo compartíem certes coses”, ha arribat a dir la Marta ja que totes dues estaven amb homes casats.

Tot i aquestes insinuacions, la reacció de la presentadora gallega ha estat la mateixa que la de Joaquín. Tampoc no ha entrat a valorar les paraules de Marta i ha decidit guardar silenci ignorant, igual que el seu company, els atacs de Riesco.

Això és només un avenç de tot el que l'ex d'Antonio David promet revelar demà. Dilluns s'esperen noves revelacions i, veurem si aquestes sí que generen reacció.

➡️ Gent

Més notícies: