El fill més famós de Josep Maria Mainat que va ser company d'Emma Vilarasau a TV3
Pol és el fill més famós del productor de televisió Josep Maria Mainat i de l'actriu Rosa Maria Sardà
Recentment, Ángela Dobrowolski, exparella de Josep Maria Mainat, va ser notícia després d'intentar escapar-se de la presó. Així, els vigilants del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona, van frustrar el seu intent de fuga.
La reixa de la finestra, una estructura de filferro d'acer de 5 mm de gruix, estava sent forçada. Pel que sembla, Ángela Dobrowolski s'estava valent d'un tros de metall arrencat d'una gàbia del magatzem.
Amb aquest objecte, colpejava i gratava la reixa. Tot i que l'esvoranc encara no tenia prou mida per permetre el pas d'una persona, els detalls de l'incident van ser catalogats com a "fet rellevant". Mentrestant, Dobrowolski va ser traslladada a una altra cel·la.
El cert és que el malson de Mainat amb tot el relacionat amb la seva exdona segueix més viu que mai. Un dels més afectats en tota aquesta trama és el fill del productor de televisió i Rosa Maria Sardà: Pol Mainat Sardà.
El fill més famós de Josep Maria Mainat va ser company d'Emma Vilarasau a TV3
Pol Mainat és una cara molt coneguda tant per a TV3 i com per a Emma Vilarasau. I és que junts van participar en una de les sèries més emblemàtiques del canal: Majoria absoluta. La sèrie, protagonitzada per Vilarasau i Jordi Bosch, va marcar una fita en la història de TV3.
En ella, s'explicava en clau d'humor la història d'una família nombrosa del segle XXI. D'aquesta manera, Pol Mainat Sardà encarnava Amadeu, el fill gran del clan que era advocat. Tot i això, el fill de Josep Maria Mainat va decidir fer un gir significatiu en la seva carrera.
Pol Mainat va fer un gir significatiu en la seva trajectòria professional
Conegut pel seu treball com a actor, Pol va decidir aventurar-se al món de la restauració. Al costat del seu pare, va inaugurar el restaurant El Magnífic a Empuriabrava, un poble turístic de la Costa Brava.
A El Magnífic, Pol s'involucra activament en la selecció d'ingredients d'alta qualitat i sovint serveix personalment els plats als clients. El restaurant destaca per oferir una fusió de la cuina tradicional catalana amb tècniques d'avantguarda.
El jove xef Aniol Pararols, format al prestigiós El Celler de Can Roca, lidera la cuina, mentre que Sandra Aulinas, una experta sommelier, s'encarrega de la selecció de vins.
Tot i que Empuriabrava no és el destí més emblemàtic de la Costa Brava, la família va apostar per aquest lloc a causa de la seva connexió històrica. Amb un ambient elegant i una cuina oberta, el restaurant ofereix una experiència gastronòmica única que ja està guanyant popularitat.
Més notícies: