Primer pla Fidel Albiac serio pels carrers de Madrid

Fidel Albiac pren una decisió després de l'última jugada d'Antonio David Flores

Fidel Albiac sap quin paper vol jugar en aquesta polèmica

Fidel Albiac ja ha pres una decisió en relació amb tot el que ha passat aquestes últimes hores. I és que, després de la nova mala jugada que li ha fet Antonio David Flores a Rocío Carrasco, ja sap quin paper vol adoptar.

Aquest dijous estava previst que se celebrés el judici entre l'exguàrdia civil i l'hereva universal de Rocío Jurado per un suposat delicte "d'alçament de béns".

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Fores i Rocío Carrasco amb diners de fons
Fidel Albiac s'assabenta de tot el que ha passat amb el judici de la seva dona i Antonio David | e-noticies.cat

El 2015, la dona de Fidel Albiac va decidir denunciar el seu exmarit pel suposat impagament de la manutenció dels seus fills, quantitat que pujava fins a 60.000 euros. Tot i això, i segons Rocío Carrasco, avui dia, aquest deute encara no s'ha liquidat.

Després de vuit anys d'espera, tot apuntava que per fi conèixeríem el desenllaç d'aquesta complexa batalla legal, però res més lluny de la realitat.

Hores abans de la celebració del judici, Fidel Albiac i la seva dona s'han assabentat de l'última jugada d'excol·laborador de Telecinco. I és que, l'advocat del Flores ha aconseguit ajornar aquest procediment.

Per això, i després de conèixer tots els detalls d'aquesta notícia inesperada, el marit de Rocío Carrasco ha pres una dura determinació sobre això.

Fidel Albiac ho té clar

Fidel Albiac ha optat per passar totalment desapercebut en tota aquesta polèmica. Per això, igual que altres vegades, l'advocat ha decidit recolzar Rocío Carrasco des de l'ombra.

Durant tots aquests anys, han estat comptades les vegades en què hem pogut veure públicament el gendre de 'la más grande'. I és que sempre ha preferit ocupar un segon pla. I en aquesta ocasió no seria diferent.

Una decisió que Fidel Albiac ha pres després de conèixer l'última jugada que li ha fet Antonio David a la presentadora de televisió.

Al canal de YouTube, Derecho al corazón, l'advocat de l'exguàrdia civil ha emès un comunicat on ha exposat les causes d'aquest ajornament.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Fidel Albiac opta per recolzar Rocío des de l'ombra | Europa Press

El primer que ha deixat clar la part acusada, és que el judici ja estava suspès des de dimecres "per una sol·licitud" presentada per la defensa de l'excol·laborador de Sálvame.

I és que, després que el soci de Fidel Albiac presentés una prova aparentment rellevant, l'acusació ha demanat aquest ajornament per així poder “garantir la defensa” del youtuber.

"S'ha suspès perquè es pugui incorporar aquesta prova documental i practicar els interrogatoris tenint davant aquesta prova. Per no vulnerar cap garantia", ha afegit a continuació.

Aquest lletrat també ha volgut aclarir els motius pels quals el judici entre la dona de Fidel Albiac i el client s'ha dilatat durant més de vuit anys. "La querella es va formular en un jutjat que no era competent".

A més, ha assegurat que es va allargar "per una qüestió d'una fiança imposada de 80.000 euros que, per altres recursos, després es va fixar en 60.000".

Antonio David Flores caminant pel carrer amb rostre seriós
L'advocat de l'exguàrdia civil dona tota mena d'explicacions | Europa Press

Després de conèixer tota aquesta informació, i malgrat haver acompanyat la seva dona en tot moment, Fidel Albiac no vol convertir-se en el centre de totes les mirades. Per això, ha preferit recolzar Rocío des d'un discret segon pla.

D'altra banda, cal recordar que el marit de Carrasco és una de les poques persones que coneixen perfectament tots els secrets d'aquest cas.

I és que, a més de ser soci de Javier Vasallo, l'advocat de Rocío Carrasco, Fidel Albiac i ell són grans amics. Posició que ens ha permès conèixer tots els detalls d'aquest cas. Tot i això, i lluny de voler acaparar les mirades, ha optat per guardar silenci.

Una postura que la mateixa Rocío Carrasco, no només haurà aplaudit, sinó que també ha adoptat. Ja que, des del principi, ha volgut tractar aquest tema amb la màxima discreció possible. Molt probablement, per evitar als seus dos fills un mal innecessari.