Muntatge de Cristina Pardo somrient amb lloats llavis vermells, Tamara Falcó somrient i un interrogant

GENT

La feina curiosa de Jorge, el xicot de Cristina Pardo que coneix Tamara Falcó

Queda al descobert a què es dedica Jorge, l'actual parella sentimental de Cristina Pardo. I tot gràcies a una petita distracció de Tamara Falcó

Cristina Pardo sempre ha estat molt reticent a parlar públicament sobre la seva vida privada. Tot i això, després de l'última ficada de pota de Tamara Falcó, ha quedat al descobert com es diu i a què es dedica la seva actual parella sentimental.

Durant l'última emissió d'El Hormiguero, Pablo Motos i els seus col·laboradors estaven debatent sobre un tema relacionat amb l'amor. El presentador ha volgut saber si els seus companys van de cara o callen quan els agrada algú.

Captura d''El Hormiguero' amb Cristina Pardo en un vestit de ratlles i Tamara Falcó amb cua el 7 de març de 2024
Tamara deixa al descobert com es diu el xicot de Cristina Pardo | Atresmedia

En aquest moment, a la marquesa de Griñón li ha sorgit un petit dubte relacionat amb la vida sentimental de Cristina Pardo: "I amb Jorge, com ho vas fer?". D'aquesta manera, la socialité ha deixat al descobert el nom de la parella de la presentadora, que ja ha tingut l'oportunitat de conèixer en persona.

Ara bé, lluny de molestar-se per això, la comunicadora ha respost amb total naturalitat. "Doncs perquè em vaig deixar fer, tot ho va fer ell", ha assegurat davant de l'audiència d'Antena 3.

Muntatge de Cristina Pardo somrient i Tamara Falcó somrient amb unes arracades llargues
Després de la distracció de la socialité, tots els focus apunten cap al xicot de Cristina Pardo | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Després d'aquest moment compromès, tots els ulls s'han posat sobre Jorge, l'actual xicot de Cristina Pardo. Tant és així que no han trigat a sortir a la llum diverses dades de la seva vida privada, per exemple, la seva feina curiosa.

Encara que sempre ha intentat separar la seva tasca dins de la pantalla petita de la seva vida personal, fa uns mesos, la comunicadora va fer una confessió inesperada.

Durant una de les seves intervencions al programa de Pablo Motos, Cristina Pardo va assegurar que la seva parella és marí. Una confessió que va deixar sense paraules tots els seus companys.

Surt a la llum la feina sorprenent de Jorge, el xicot de Cristina Pardo, després d'un descuit de Tamara Falcó

Malgrat que fins ara havia estat una dada que havia passat desapercebuda, després de la distracció de Tamara Falcó, ha sortit a la llum a què es dedica el xicot de Cristina Pardo. Una informació que va revelar ella mateixa, fa uns mesos, al plató d'El Hormiguero.

En una de les seves intervencions, la presentadora va fer un comentari inesperat sobre la professió de la seva parella. Tal com va assegurar aquell dia, Jorge és marí, que “no mariner”. Puntualització que va voler fer, ja que normalment se solen confondre tots dos oficis.

Cristina Pardo somrient amb un vestit verd brillant
Cristina Pardo va revelar fa mesos que el seu xicot és marí | Europa Press

Després de compartir aquesta dada sorprenent de la seva vida privada amb l'audiència d'Antena 3, Cristina Pardo va deixar al descobert que li costa molt parlar d'aquests temes públicament. "Quin despilotament, oi? Sobretot perquè jo no ho havia explicat mai…", va afegir a continuació.

A conseqüència de la feina de Jorge, la periodista i el seu xicot passen llargues temporades separats. I tot per les missions que ha de dur a terme amb la resta dels seus companys.

A excepció d'aquestes dues ocasions, Cristina Pardo mai no ha parlat públicament sobre cap aspecte de la seva vida privada. Tant és així que, si mirem les seves xarxes socials, ens podem adonar de com aprecia la seva intimitat.

Fins ara, la comunicadora no ha compartit cap imatge de la seva parella sentimental actual. Tanmateix, no té cap problema per publicar diverses instantànies en el seu lloc de treball.

De fet, l'última publicació que Cristina Pardo ha pujat al seu perfil d'Instagram és una foto al plató d'El Hormiguero. "Fotodijous", ha escrit a la descripció.

➡️ Gent

Més notícies: