Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona Begoña Gómez, tots dos somrient i molt còmplices
GENT

La família de Begoña Gómez i els seus secrets: molt diferent de la de Pedro Sánchez

El pare i el germà de Begoña Gómez s'han vist esquitxats per diversos enrenous, mentre que el clan de Pedro Sánchez és més discret

Va ser el 2014 quan l'excomissari José Villarejo va posar en circulació uns àudios que van acabar el Jutjat d'Instrucció número 32 de Madrid. Aquest material comprometia l'entorn del Pedro Sánchez, concretament el pare de la Begoña Gómez. El protagonista d'aquesta notícia es diu Sabiniano Gómez Serrano i va ser acusat de regentar uns negocis força polèmics.

La Begoña Gómez ha adquirit molt protagonisme en els darrers temps, de fet s'ha convertit en una estrella per a la crònica social. El problema és que la seva família és molt diferent de la del Pedro Sánchez i fa molt més soroll als mitjans. Mentre el pare de Sánchez va treballar per al Felipe González, el de la Begoña ha estat assenyalat per les seves operacions empresarials.

Pedro Sánchez somrient mirant de banda amb un vestit negre i corbata de llacet

La Begoña té un germà que també ha estat a la boca del José Villarejo. Per part seva, el germà del president del Govern és compositor i té una trajectòria molt discreta.

Okdiario assegura que la casa on va viure la Begoña Gómez abans d'instal·lar-se a la Moncloa li va regalar el seu pare. L'immoble és a Pozuelo de Alarcón, una de les zones més cares de la capital. Segons aquest mitjà, el Sabiniano va ser propietari de la Sala Adam, una antiga sauna gai ubicada al carrer de Sant Bernat de Madrid.

Begoña Gómez i Pedro Sánchez: dues famílies diferents

Mentre que el pare del Pedro Sánchez, que es diu exactament igual, s'ha dedicat a la cultura i a la política, el de la Begoña ha tingut inquietuds empresarials. El 2012 va tancar els seus negocis, potser per no complicar la carrera del seu gendre, però ja era massa tard.

Les diferències no només rauen aquí. El germà de la Begoña ha estat a la boca de Villarejo i el del Pedro Sánchez ha ocupat molts titulars gràcies al seu talent. Se'l coneix com a David Azagra, és músic, parla quatre idiomes i la seva fama ha travessat fronteres.

Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona, Begoña Gómez

El David va treure matrícula d'honor a la Càtedra de Composició Musical i Direcció Operística al Conservatori Estatal de Sant Petersburg. Per la seva banda, el cunyat de Sánchez és supervisor de postproducció a Vancouver Media.

Es diu Miguel Ángel i, igual que li ha passat al seu pare, ha estat assenyalat altres vegades. La productora per a la qual treballa està darrere de sèries com La casa de papel o Sky Rojo.

Per acabar, podem ressaltar una altra dada curiosa: la formació de la dona del Pedro Sánchez. Ella es presenta com a “llicenciada” en Màrqueting, però Okdiario assegura que aquesta titulació no es correspon al 100% amb la realitat. Suposadament es va limitar a estudiar a una escola privada i el certificat que va aconseguir no té homologació.

➡️ Gent

Més notícies: