Muntatge en primer pla de Fabiola Martínez i Bertín Osborne seriosos
GENT

Fabiola Martínez respon clar a la pregunta més esperada sobre Bertín Osborne

Bertín Osborne s'ha convertit en protagonista indirecte de la darrera hora sobre Fabiola Martínez

Fabiola Martínez és una de les grans protagonistes de la crònica social gràcies a unes imatges que el relacionen amb un atractiu empresari. La pregunta més esperada té a veure amb Bertín Osborne: s'ha sentit bé el presentador veure la seva ex amb un altre home?

En primer lloc, cal deixar clar que Fabiola ha desmentit ser parella de l'empresari, però és cert que vol refer la seva vida sentimental. Això sí, ha llançat un avís als reporters que l'estaven esperant a casa seva: "Com seguiu així em quedaré més sola que l'una".

Plànol de Bertín Osborne molt enfadat mirant a càmera
Bertín Osborne ha tornat a ser assenyalat | Europa Press

Fabiola Martínez ha explicat què pensa Bertín Osborne de tot això: "Res, a més amb ell no parlo d'aquestes coses". Aquestes paraules deixen clar que el comunicador no se sent ofès pels darrers esdeveniments. En el seu moment va dir que tot el que li semblava malament ho comunicava a Fabiola i si Fabiola no té notícies és que tot segueix en ordre.

Fabiola ha respost totes les preguntes per deixar clar que el seu cor segueix lliure. La model promet que no coneix gaire l'home amb qui l'han vist passejar per Madrid. "Però està divorciat?", li pregunten i ella respon: "No ho sé, no sé la seva situació".

Fabiola Martínez contesta una pregunta sobre Bertín Osborne

"Què han semblat les imatges a Bertín?", li pregunta un reporter que era al seu domicili madrileny. "No ho sé", diu Fabiola mentre puja al cotxe. Al seu moment va deixar clar que Osborne seria el primer a saber que té parella perquè tenen fills en comú i no vol tenir problemes amb ell.

Que Fabiola no hagi parlat amb Bertín vol dir que l'empresari amb què s'ha deixat veure no és el seu company sentimental. Martínez ha insistit que van quedar per assumptes de treball, "per una cosa de la fundació". I ha explicat el motiu pel qual es van reunir a la nit: "Jo treballo molt i només puc sopar, no tinc temps".

Fabiola Martínez posant somrient en un esdeveniment d'Oral B
Fabiola Martínez mai no s'ha amagat | GTRES

Fabiola ha atès amablement els periodistes que l'estaven esperant, cosa que demostra que no té res a amagar. La veritat és que sempre ha anat amb la veritat per endavant.

Aquesta vegada ha desmentit que l'empresari sigui amic seu, de moment només són companys. "Bé, jo no puc dir amic a una persona a qui he vist tres vegades a la meva vida", comenta tancant els rumors. Aquesta postura també ajudarà a Bertín Osborne, ja que tothom volia saber què pensava de la suposada primera parella de Martínez.