Muntatge de fotos de primer pla de Fabiola Martínez i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de la seva exparella Bertín Osborne
GENT

Fabiola Martínez exposa Bertín Osborne pel que ha fet amb el seu amic Arévalo

Fabiola Martínez deixa en evidència Bertín Osborne i es mostra molt contundent pel que ha fet

Fabiola Martínez ha reaparegut enmig d'un moment molt complicat per al seu ex, Bertín Osborne . I és que després de conèixer que s'ha convertit en pare del seu setè fill amb Gabriela Guillén , l'artista ha hagut d'enfrontar el cop dur de perdre el seu gran amic Arévalo.

Lamentablement, però, la malaltia li ha impedit poder desplaçar-se fins a València, on ha tingut lloc l'enterrament. Segons fonts properes, Bertín té Covid, i per això se li ha fet impossible poder donar l'últim adéu a l'humorista i acompanyar la família.

La que sí que ha estat present ha estat Fabiola Martínez , que s'ha mostrat completament desolada. "Tothom està en xoc, perquè les morts inesperades és el que tenen", assegurava.

Fabiola Martínez i Eugenia Osborne, enxampades juntes al carrer; ambdues amb rostre seriós
Fabiola Martínez pretén mantenir-se al marge de les polèmiques | Europa Press

I, a l'enterrament de l'humorista, no ha perdut l'oportunitat per deixar en evidència el seu ex, en assenyalar que "cal estar-hi, en els moments cal acompanyar".

Unes declaracions que no deixarien gaire ben parat Osborne, que no ha començat l'any de la millor manera. Tot i que en tot moment Fabiola Martínez ha volgut mantenir-se al marge de les polèmiques del seu ex.

A més, el mateix Paco, fill d' Arévalo , confirmava que ja havia pogut posar-se en contacte amb ell, i que en uns dies segurament s'aproparia a passar uns dies amb ells.

Fabiola Martínez es pronuncia sobre l'absència de Bertín Osborne

"Té Covid i que així que pugui, tres, quatre, cinc o sis dies, ve a passar uns dies amb la Núria i amb mi", explicava. I, de la mateixa manera, va voler treure importància a la suposada bronca que protagonitzaven ell i Arévalo, segons treia a relluir el mateix Bertín.

"Han tingut alguna discussió com la que té qualsevol amic", aclaria. I és que Osborne s'ha quedat devastat amb aquesta pèrdua inesperada.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre seriós als Premis ACPE a Madrid el setembre de 2022
Bertín Osborne no ha pogut acomiadar el seu amic Arévalo | Europa Press

"Va ser el primer amic que vaig tenir en aquesta professió, ha estat una vida junts, hem conviscut molts anys i era com el meu germà", apuntava molt afectat.

D'altra banda, la que també ha trencat el silenci ha estat Gabriela Guillén , que acaba de donar a llum el seu fill i s'ha mostrat molt molesta davant de les preguntes de la premsa.

"No permetré que em seguiu assetjant d'aquesta manera. He estat molt respectuosa amb tots vosaltres i no ho permetré més", ha sentenciat implacable.