Primer pla de Fabiola Martínez amb el rostre neutre

Fabiola Martínez deixa de treballar amb Sonsoles Ónega: el motiu està confirmat

Fabiola Martínez ha viscut moments fantàstics a Antena 3, però ha d'emprendre una altra aventura

Després de la seva separació de Bertín Osborne, Fabiola Martínez va guanyar molta popularitat i va fitxar pel programa de Sonsoles Ónega a Antena 3. D'un moment a l'altre es va convertir en la col·laboradora més destacada i ha viscut moments que passaran a la història, però ha arribat l'hora d'emprendre una nova etapa. Fonts properes a la cadena asseguren que Martínez deixarà de treballar amb Sonsoles la temporada que ve per raons laborals: té altres compromisos.

Fabiola Martínez s'ha guanyat el suport de tots els seus companys i un d'ells ha volgut parlar de l'última decisió que ha pres. Dani Carande ha reconegut que "trobarà a faltar la model" i que la seva companyia ha estat meravellosa. També ha deixat clar que no hi ha res estrany en el moviment que ha donat: “Té un nou projecte que no té res a veure amb la televisió”.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola Martínez ha estat molt generosa amb Sonsoles Ónega | Atresmedia

Fabiola s'ha convertit en una cara amb molt de pes dins de la crònica social, per això la seva presència a Antena 3 era tan important. Sonsoles Ónega ha de traçar una bona estratègia perquè a partir del setembre tindrà molta competència. Ana Rosa Quintana ha aterrat a les tardes de Telecinco i ha contractat col·laboradors tan potents com Mario Vaquerizo.

Encara no han transcendit gaires dades sobre el futur de Fabiola, però fonts properes asseguren que és lluny de la petita pantalla. Recordem que la model va reprendre els estudis després de separar-se de Bertín Osborne. També té altres projectes oberts, com ara la fundació benèfica que va inaugurar al costat del seu marit.

Fabiola Martínez i la raó per la qual deixa la televisió

Sonsoles Ónega ha aconseguit que alguns tertulians importants, com ara la periodista Beatriz Cortázar, es mudin al seu programa. I ahora Sonsoles compta amb una dilatada trajectòria i els experts asseguren que el pot fer front a Ana Rosa Quintana. Recordem que Ónega i Ana Rosa eren grans amigues, tant que la reina de Telecinco va dissenyar un programa exclusivament per a ella.

Fabiola Martínez i Juan Dávila parlant-se mirant-se als ulls al plató de 'I ara Sonsoles'
Fabiola Martínez ha viscut molt bons moments a Antena 3 | Atresmedia

Fabiola Martínez va acompanyar la presentadora d'Antena 3 durant les primeres emissions del programa. Ha donat grans notícies, sobretot relacionades amb la vida personal. Martínez ha respost diverses vegades a Bertín Osborne des del seu espai d'Antena 3.

L'últim cop que la model va parlar de Bertín Osborne va ser per dir que estava al seu costat. El cantant està esperant un nou fill i va donar unes declaracions desafortunades que van afectar la reputació. Martínez va insistir que Bertín no havia tingut mala intenció, segons ella s'havia expressat malament.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
La col·laboradora sempre ha parlat bé del seu exmarit | Europa Press

L'exdona de Bertín Osborne ha viscut moments incòmodes a Antena 3 i ara volen encendre altres aventures professionals. Aquesta és l'única raó per la qual deixarà de treballar amb Sonsoles, però hi ha un vincle fantàstic.