Carlota Corredera enfadada al plató de 'Sálvame'

Carlota Corredera envia un missatge a Rubiales i rep una resposta contundent

Carlota Corredera té nous problemes després de carregar contra Luis Rubiales

Des que va abandonar Telecinco, Carlota Corredera ha alçat la bandera del feminisme i ha invertit temps i esforç per lluitar contra la desigualtat. S'ha convertit en un referent per a moltes dones, i per això la seva opinió sobre el cas de Luis Rubiales ha tingut tant de pes informatiu. La periodista li ha enviat un avís a través de les xarxes socials i ha rebut una resposta inesperada, però no de Rubiales.

Carlota considera que l'exjugador de futbol està intentant victimitzar-se per sortir airós d'un problema que ningú hauria d'ometre. "Rubiales, deixa d'utilitzar les dones de la teva família per blanquejar les teves xafogoses actuacions, quina poca vergonya". Aquestes són les paraules exactes que conté el text que us ha llançat a Twitter i la reacció del públic no s'ha fet esperar.

Imatge del petó entre Luis Rubiales i Jenni Hermoso a la Final del Mundial de Futbol Femení
Rubiales segueix al centre de la polèmica | RTVE

Carlota Corredera no esperava que un antic presentador de Mediaset li respongués en un to tan contundent. Frank Cuesta pensa que Corredera s'ha equivocat del tot perquè ella hauria estat la primera a participar en jocs similars.

"Carlota, ¿Te'n recordes quan al teu programa jugàveu a petons robats a la televisió, jugàveu al dia del petó i us donàveu piquets sense permís? Aquesta és la hipocresia del feminisme", diu Frank Cuesta.

Carlota Corredera rep un atac inesperat

Carlota està molt compromesa i no ha fet cap pas enrere després de rebre les paraules de Frank Cuesta. Sempre seguint la seva opinió, tant ella com les seves companyes s'han trobat amb situacions semblants a les de Jenni Hermoso. "Totes hem conegut en les redaccions un Rubiales o diversos, oi?".

Frank Cuesta creu que Corredera s'està equivocant perquè ella suposadament també ha format part d'aquests escenaris. L'aventurer creu que el comportament de Rubiales amb Jenni Hermoso és fruit de l'emoció. Ha publicat un vídeo donant la cara per ell i els usuaris de Twitter no han trigat a prendre partit.

Primer pla de Carlota Corredera al seu podcast 'Superlativas'
Carlota Corredera abandera el feminisme | YouTube

"Entengueu el que és un moment d'eufòria, un moment de camaraderia, un moment de bogeria, alegria i felicitat. I el que significa un petó així amb una noia, que està en el moment més important de la seva vida esportiva. Tota aquesta felicitat es transforma en un puto petó i això ha fotut a tot el futbol espanyol", diu Frank.

Corredera va reconèixer que va haver d'abandonar els programes de Telecinco pel seu posicionament amb el feminisme. Tot i això, considera que està fent el correcte, i per això manté la mateixa postura.