Muntatge de fotos de primer pla de Fabiola Martínez i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de la seva exparella Bertín Osborne
GENT

Fabiola Martínez comparteix dues imatges especials després de la polèmica de Bertín Osborne

Fabiola Martínez torna a les xarxes socials amb dues fotografies que deixen al descobert alguns detalls de la seva última escapada

Fabiola Martínez ha tornat a les xarxes socials per compartir dues reveladores fotografies. Hi podem veure alguns detalls de l'última escapada que ha organitzat després de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant del seu exmarit.

Ja queden molt poques setmanes perquè arribi al món el fill del presentador i la Gabriela Guillén. Tot i això, tot apunta que els problemes entre ells estan lluny de solucionar-se.

Fa unes quantes setmanes, l'exmarit de Fabiola Martínez va prendre una decisió dràstica en relació amb la mare del seu últim fill. Tal com va transcendir en aquell moment, l'artista n'hauria demanat una de paternitat a l'empresària i hauria optat per no passar-li més diners fins aleshores.

Muntatge de fotos de pla curt de Gabriela Guillén ia la seva esquerra Bertín Osborne
Ja queda molt poc perquè neixi el fill de Bertín i Gabriela | GTRES, Atresmedia, e-noticies.cat

Tot això, sumat als incendiaris testimonis d'Encarna Navarro i Chabeli Navarro sobre les seves suposades relacions extramatrimonials amb el cantant, van provocar una immediata reacció a la model.

Per això, i encara que en un primer moment va optar per guardar silenci, les presumptes infidelitats de l'artista van fer que Fabiola Martínez saltés pels aires. Tant és així que no va dubtar a assegurar a través d'una entrevista per a Lecturas que el televisiu "va embrutar el que és nostre" .

Ara, i amb tota aquesta polèmica ressonant encara amb força, la televisiva se n'ha anat de viatge. Moment que ha aprofitat per compartir al seu perfil d'Instagram dues imatges molt especials.

Fabiola Martínez torna a les xarxes amb dues fotos noves: ha fet les maletes per gaudir d'uns dies de descans

No hi ha cap dubte que tot l'enrenou mediàtic que s'ha generat al voltant de Bertín Osborne ha acabat fent efecte a Fabiola Martínez. Tant és així que, les darreres setmanes, els mitjans de comunicació no han deixat de perseguir la veneçolana a la recerca d'una nova exclusiva o declaració.

Per això, i aprofitant el pont del desembre, la model ha fet les maletes per passar uns dies al costat del mar. I n'és una prova les dues històries que ha publicat aquest divendres, 8 de desembre.

Storie de Fabiola Martínez a Instagram estirada en un veler al mig del mar el 7 de desembre de 2023
Fabiola Martínez fa les maletes i s'allunya de la polèmica | Instagram, @fabiolamartinezb_

Fabiola Martínez ha tornat al seu perfil de la xarxa social per compartir amb els seus més de 457.000 followers alguns detalls de la seva última escapada. A la primera història, ens ha mostrat les increïbles vistes que tenia des del seu veler. Encara que això sí, sense revelar-ne la ubicació.

A més, i per completar la seva publicació, ha escollit la coneguda cançó de Cristian Castro, Azul, com a banda sonora d'aquest contingut audiovisual.

Storie de Fabiola Martínez asseguda en un veler amb ulleres de sol el 7 de desembre de 2023
Fabiola Martínez comparteix amb els seus seguidors les increïbles vistes que tenia des del veler | Instagram, @fabiolamartinezb_

A la segona història que ha compartit a Instagram, podem veure Fabiola Martínez posant sobre el vaixell que ha llogat per a l'ocasió.

Un viatge que, sens dubte, ha gaudit al 100%. I més després d'haver-se convertit durant setmanes en una de les protagonistes principals de la premsa social espanyola.