Muntatge de fotos de primer pla de Fabiola Martínez i Bertín Osborne tots dos amb rostre somrient i, al costat, un emoji de silenci
GENT

Fabiola Martínez té una bona excusa per no tornar a parlar de Bertín Osborne

Fabiola Martínez continua amb els seus projectes professionals i evita que li continuïn preguntant sobre Bertín Osborne

Fabiola Martínez està travessant una de les seves millors etapes des que es va divorciar de Bertín Osborne. La veneçolana ha sabut reconduir la seva vida i prendre distància de totes les polèmiques que ha protagonitzat el seu exmarit i pare dels seus fills.

En aquest sentit, la seva feina s'ha convertit en la seva vàlvula d'escapament i s'ha centrat en tots i cadascun dels seus projectes. Gràcies a aquests, Fabiola ha trobat l'excusa perfecta per no tornar a parlar d'Osborne i desviar l'interès mediàtic. Una prova és l'última iniciativa solidària en què està immersa i que ha compartit a les xarxes socials.

Fabiola Martínez i la seva excusa per no parlar de Bertín Osborne

Durant anys, Fabiola Martínez va romandre a l'ombra de Bertín Osborne. Encara que compartien feina a la fundació que porta el nom del cantant, la veneçolana sempre hi va ser en un segon pla.

Fabiola Martínez posant en un photocall a la gala de la seva fundació

Fins que el matrimoni va decidir dissoldre la seva unió de parella i cadascú va seguir per camins separats. Fabiola va començar a destacar per ella mateixa, però sobretot per la seva tasca solidària al capdavant de nous projectes. I això és, precisament, allò que li ha valgut d'excusa per no parlar de Bertín quan apareix davant dels mitjans.

Ara que el presentador s'ha recuperat de les seqüeles de la covid i ha reprès els seus compromisos, ha tornat a l'esfera pública. Coincidint amb això, la seva exdona s'ha embarcat en un nou projecte solidari que ella mateixa ha compartit al seu perfil d'Instagram.

Es tracta d'una recaptació de vots per a la "nova línia d'Acompanyament al Dol després de la pèrdua d'un fill amb discapacitat". És una acció solidària impulsada per la Fundación Bertín Osborne amb què es pretén aconseguir diners per continuar ajudant qui ho necessiti. L'objectiu és crear un espai dins de la fundació per acompanyar les famílies en dol i aconseguir “descansar la ment i el cor”.

Story d'Instagram de Fabiola Martinez

Una causa molt bona en què Fabiola s'ha implicat al màxim i amb la qual, a més, esquiva les preguntes sobre el seu exmarit. La veneçolana ha guanyat protagonisme i reconeixement gràcies als nombrosos projectes solidaris que duu a terme. Això li ha valgut perquè la premsa s'hi interessi i cada vegada siguin menys freqüents les preguntes sobre Bertín.

Fabiola Martínez guanya interès mediàtic lluny de Bertín Osborne

Fabiola ha demostrat que no és només una més de les exparelles de Bertín. La seva tenacitat i esforç al capdavant de campanyes solidàries li han valgut per guanyar-se un lloc pels seus mèrits. De fet, a principis d'any va figurar a la llista 'Forbes Women' que recollia les 75 dones llatines a seguir el 2024.

Una bona notícia que Fabiola va rebre amb orgull i satisfacció per tota la feina que fa anys que du a terme. Aquesta va venir acompanyada per la seva participació en el programa Baila como puedas a TVE. L'empresària està demostrant els seus dots com a ballarina sobre l'escenari i ha esdevingut una de les grans sorpreses del format.

Captura de Bertín Osborne amb gest seriós davant les preguntes d''Europa Press'

L'ex de Bertín desprèn alegria i destresa amb els ballarins i està aconseguint destacar per sobre dels seus companys. Una prova més que és capaç de brillar amb llum pròpia lluny de Bertín.

Tot i això, Martínez sap que la seva vida sempre estarà lligada a la del cantant de ranxeres. No en va, és la mare dels seus dos fills, un d'ells amb paràlisi cerebral i que és, sens dubte, el seu èxit conjunt més gran.

Mentrestant, Bertín continua la guerra amb Gabriela Guillen i espera poder dur a terme la prova de paternitat. Una polèmica de la qual Fabiola es va deslligar completament mantenint-se'n al marge i centrant-se en els seus projectes professionals.

➡️ Gent

Més notícies: