Muntatge de Makoke en primer pla somrient en un photocall i una captura de 'Fiesta' amb la reacció d'ella
GENT

L'explicació de Makoke a la notícia que ha publicat 'Fiesta' sobre el seu xicot

Makoke ha decidit trencar el silenci per aclarir les coses

Makoke continua treballant al programa Fiesta cada cap de setmana, on aborda els temes més candents de la premsa rosa. Però també hi ha hagut de tractar un assumpte que la té a ella com a protagonista. El que ha passat és que s'han mostrat unes fotos i s'ha donat un testimoni que la posa al disparador.

Makoke ha vist que així s'ha indicat que ella ha tingut una renyina forta amb la seva actual parella, Gonzalo. És més, se n'han donat detalls, com ara que la malaguenya va acabar anant-se'n del lloc i el va deixar sol. Davant d'això, ha decidit parlar per explicar la realitat.

Captura de 'Fiesta' amb Makoke al plató i les imatges de la baralla amb el seu xicot al Parc Warner el 15 d'octubre de 2023
Makoke ha explicat la veritat sobre les imatges | Mediaset

Makoke confessa què ha passat amb la seva parella

Makoke ha topat en els darrers programes del format en què col·labora amb una situació inesperada. Una persona havia contactat amb el programa per donar-ne una informació, avalada per proves gràfiques.

D'aquesta manera, l'exdona de Kiko Matamoros ha vist que s'ha emès un vídeo on apareix amb el seu xicot Gonzalo, amb qui va començar a sortir a l'estiu.

A les imatges se'ls veu 'distanciats' i això ha servit al propietari d'aquestes per indicar que reflecteixen una baralla de la parella al parc Warner de Madrid. Lloc on haurien acudit per celebrar Halloween i que va acabar per a Makoke i la seva parella amb “una renyina monumental, mare meva quina baralla”.

Segons aquesta font, van discutir de manera acalorada, ella li va cridar que estava farta i va marxar. Tot mentre ell feia el mateix, encara que més tard tornava al lloc per intentar trobar-la. Tanmateix, en paraules del testimoni, va ser tasca impossible.

Després de veure aquestes imatges, Makoke no ha dubtat a prendre la paraula per explicar què va passar realment entre ella i el seu noi. I el primer que ha dit ha estat això: “Mare meva, quina poca vergonya té el testimoni aquell que ha parlat. M'encantaria que donés el nom, la cara”.

“No hi ha hagut baralla ni discussió, i per això no tenia gens de por a les imatges. Fa molt de temps que soc en aquest negoci, aquestes fotos per si mateixa no valen diners, perquè ja ens han tret junts. Aleshores, s'han hagut d'inventar que estàvem discutint perquè el programa les compri”.

Aquí no ho ha quedat tot, ja que Makoke, que vol mantenir la seva parella allunyada dels mitjans, ha estat especialment dura en aquest punt. Ha afirmat que “el que ha fet aquesta persona és mercadejar. Em sembla molt malament i m'encantaria tenir aquest testimoni davant”.

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre
Makoke ha negat de manera contundent la informació que ha arribat al programa | Mediaset

Makoke, així mateix, ha deixat de manifest que durant els quatre mesos que han estat junts no han discutit mai. Fins i tot, ha assenyalat que està molt feliç, cosa que ha confirmat també tot l'equip del format i, especialment, Emma García.

Makoke compta amb el suport d'un company en la seva versió

Makoke ha donat així la seva versió de la suposada baralla que va tenir amb el seu noi fa uns dies. I aquesta ha estat corroborada per un company de Fiesta, Omar Suárez, que va estar també al parc esmentat. I és que va compartir temps amb ella i amb el seu xicot, a qui va conèixer aquell mateix dia.

La malaguenya ha vist el col·laborador exposar amb claredat que “aquesta discussió no la reconec ni sé d'on s'ha tret això. Els vaig veure en tot moment junts, ell va estar molt atent amb ella i viceversa. I me'l va presentar, que, per cert, és molt simpàtic i molt alt”.

D'aquesta manera, almenys de moment, ha quedat tancat l'assumpte de la suposada baralla entre Makoke i el seu xicot. Caldrà esperar per veure si hi surten més imatges o testimonis.