Muntatge amb un primer pla de Santiago Segura seriós amb una gorra i una imatge d'ell a la llitera d'un hospital picant l'ullet
GENT

Santiago Segura, preocupat per la malaltia que pateix

El famós cineasta espanyol s'està sotmetent a proves mèdiques per saber les causes exactes dels problemes de salut

El reconegut actor i director espanyol, Santiago Segura, ha compartit detalls sobre el seu estat de salut després de preocupacions recents pel seu ingrés hospitalari. Inicialment es va pensar que la publicació del 28 de desembre en què apareixia en un llit d'hospital era una broma. 

Tot i això, Santiago Segura va confirmar que es va sotmetre a una ecoendoscòpia. La raó va ser per descartar problemes al seu aparell digestiu.

En una entrevista recent, el creador de la famosa saga 'Torrente' ha revelat que pateix insuficiència pancreàtica. Aquesta condició afecta la capacitat del seu òrgan per sintetitzar enzims essencials per a la digestió. Als 58 anys, Santiago Segura va expressar la seva preocupació per la dificultat dels especialistes per trobar les causes exactes del problema.

Una malaltia que pot ser greu per als afectats

La insuficiència pancreàtica pot ser greu, ja que impedeix l'absorció adequada de nutrients. Tot això porta a dèficits nutricionals severs i potencialment fatals.

Tot i les primeres proves que no van revelar problemes greus, Santiago Segura va admetre que enfronta trastorns digestius i malestar constant.

Tot i que l'actor continua treballant, va confessar que li resulta "bastant pesat" bregar amb els símptomes. Actualment, se sotmet a proves addicionals per buscar possibles quists al seu tub digestiu.

Mentrestant, el popular actor segueix les recomanacions dels especialistes. Que han optat per suplementar la seva dieta amb enzims pancreàtics per millorar la digestió i reduir el dolor abdominal.

L'ecoendoscòpia, una tècnica avançada que combina endoscopi flexible i ecografia, va ser part de les investigacions inicials. L'objectiu era localitzar i avaluar qualsevol anomalia a l'aparell digestiu.

L'esperança és que els metges aviat trobin la causa subjacent i desenvolupin un pla de tractament efectiu per al cineasta espanyol.

Les esperances posades el 2024

Santiago Segura no perd mai el somriure ni la il·lusió. I amb el mateix ímpetu va publicar a Instagram un post per acomiadar el 2023. Els seus desitjos són més que clars i la seva força de voluntat queda evident.

De fet, Santiago Segura ja ha posat la mirada el 2024 a qui, esperem, arribi amb millor salut.