Muntatge amb Miguel Sánchez Alzines seriós amb ocellet i Chenoa fent una picada d'ullet i formant un cor amb les mans

L'esperada reacció de Miguel Sánchez al missatge bonic que ha llançat Chenoa

Miguel Sánchez Encinas ha revolucionat les xarxes amb la seva reacció inesperada

Miguel Sánchez Encinas revoluciona les xarxes socials amb la seva última i inesperada reacció al missatge bonic que ha compartit Chenoa amb els seus seguidors d'Instagram. Gest que ha tornat a posar en dubte el seu divorci sonat.

Ja han passat 10 dies des que Omar Suárez va revelar algunes dades rellevants sobre la separació inesperada de l'artista i l'uròleg.

Després que ¡Hola! confirmés aquesta informació un any i mig després de la seva boda, el periodista va assegurar a Fiesta que hi ha dos motius principals darrere d'aquesta decisió. D'una banda, es trobarien les presumptes "dificultats en la convivència" entre Miguel Sánchez Encinas i la seva dona.

Muntatge de Miguel Ángel Sánchez Alzines al costat de Chenoa
Chenoa nega l'existència d'una infidelitat per part de Miguel Sánchez Encinas | GTRES, e-noticies.cat

Tot i això, la possible "existència de terceres persones" s'ha convertit en l'opció més viable i comentada. Tant és així que des de llavors els rumors d'infidelitat per part de l'uròleg no han parat de créixer. Informació que la mateixa Chenoa no va trigar a desmentir.

I encara que primer va acudir a Beatriz Cortázar, amb el pas dels dies va ser ella mateixa qui va donar la cara per Miguel Sánchez Encinas. "Ens estimem i respectem, però necessitem temps i tranquil·litat", va assegurar a la revista de salutació.

A més, ha deixat molt clar que era una "separació temporal" i ha negat l'existència de terceres persones. "Simplement, és una qüestió de compatibilitat en les nostres professions".

Ara, Miguel Sánchez Encinas ha deixat tothom sense paraules amb el seu últim moviment. Aquest diumenge, 19 de novembre, l'uròleg ha tornat al seu perfil d'Instagram per comentar l'última publicació de Chenoa. Un gest que no ha passat desapercebut per als usuaris de la xarxa social esmentada.

Miguel Sánchez Encinas reacciona a l'última publicació de la seva dona

Un dia abans de l'estrena d'OT 2023 a Amazon Prime Video, l'encara dona de Miguel Sánchez Encinas va tornar al seu compte d'Instagram amb una nova publicació.

Hi podem veure Chenoa molt contenta per l'arribada de la nova edició del concurs musical que va marcar un abans i un després a la seva vida. "Estudi intensiu i la il·lusió sense límit", ha escrit 24 hores abans de la seva estrena com a presentadora del format.

Captura de Chenoa durant la roda de premsa d'OT 2023
Chenoa torna a les xarxes un dia abans de l'estrena d''OT 2023' | Prime Video

Ara bé, el que més ha cridat l'atenció d'aquesta publicació ha estat un dels comentaris que ha rebut. Tot i el mal moment pel qual estan passant, Miguel Sánchez Encinas no ha volgut deixar passar l'ocasió per donar 'm'agrada' a la darrera publicació de la seva dona.

A més, i per si no n'hi hagués prou, l'uròleg també s'ha atrevit a escriure-li un comentari breu però significatiu. Aquest missatge està format per quatre emojis: un cor, un petó d'amor i dos braços amb músculs.

Amb aquests dos gestos, Miguel Sánchez Encinas ha volgut deixar molt clar que, malgrat el seu "distanciament temporal", continua donant suport a la seva encara dona.

Post de Chenoa a Instagram amb ulleres i un bolígraf i la resposta de Miguel Sánches Alzines el 18 de novembre de 2023
Miguel Sánchez Encinas dona 'm'agrada' i comenta la darrera publicació de la cantant | Instagram, @chenoa

Com es podia esperar, aquest comentari no ha passat gens desapercebut entre els usuaris de les xarxes socials. De fet, la primera a respondre al metge ha estat la mateixa cantant, que també ha reaccionat amb dues emoticones, però no ha estat l'única.

"Exemplars. Així ha de ser passi el que passi", ha assegurat una de les seguidores de l'artista. "I la gent esperant que et marquessis un 'Shakirazo'… Això es diu ser una senyora", ha afegit a continuació en un altre comentari.

En canvi, una altra de les internautes s'ha alegrat que Miguel Sánchez Encinas no llenci "als lleons" la seva encara dona. "Així m'agrada, no la llencis als lleons. Arregleu-ho una i mil vegades que l'amor és això, decisió diària i arreglar les coses".