Muntatge de Miguel Ángel Herrera, marit de Soraya Arnelas, i ella junts somrient i una butlleta de la loteria
GENT

L'ensurt de Soraya Arnelas i el seu marit Miguel Ángel després de guanyar la Loteria

La cantant i el seu marit van arribar a guanyar la Loteria fins a dues vegades, encara que van tenir un contratemps difícil d'oblidar el 2020

Són moltes les figures conegudes del nostre país que han guanyat algun premi de la Loteria de Nadal. Una és Soraya Arnelas, que va arribar a tenir fins a dues butlletes premiades. Això sí, en una d'aquestes, van tenir un gran ensurt en creure que havien perdut el dècim premiat.

D'una altra banda, Soraya Arnelas ha acaparat avui totes les mirades després de confirmar a la revista Semana que torna a estar embarassada. Soraya i el seu marit, Miguel Ángel, van contreure matrimoni el mes de juliol passat en una boda celebrada a Càceres i ara esperen el seu tercer fill.

L'ensurt de Soraya Arnelas i Miguel després de guanyar la Loteria

Si alguna cosa caracteritza sempre Soraya, és que la cantant té una relació molt transparent amb els seus seguidors i comparteix tot el que li passa. Com ha mostrat més d'una vegada, a la cantant li agrada jugar a la Loteria de Nadal, i ha resultat guanyadora fins a dues vegades diferents.

Una va ser fa anys, quan va revelar que havia guanyat el segon premi, i la més recent va ser el 2020. Aquesta va ser al sorteig de Reis. Tanmateix, tant ella com el seu marit no van esquivar un ensurt desagradable que, afortunadament, no hi va anar més enllà.

Soraya Arnelas somrient amb els cabells rossos i mitja cabellera
Soraya va arribar a perdre un dècim premiat de la Loteria | GTRES

Segons va revelar la mateixa cantant, encara que no els havia tocat 'El Gordo', sí que es tractava d'una bona quantitat, però no trobaven els dècims. "Avui és un dia especial. Resulta que el meu oncle José, la nit de Nadal, sempre ens regala una butlleta del sorteig de Reis. A veure, òbviament no m'ha tocat 'El Gordo', però m'ha tocat", confessava.

Encara que va haver de ser un moment molt angoixant per a la parella, finalment van poder recuperar les dues butlletes premiades que tenien. La intèrpret de La noche es para mí no va arribar a revelar la quantitat que s'embutxacaria pel dècim premiat, però hauria estat un bon pessic.

Soraya Arnelas anuncia el seu tercer embaràs

Avui, la revista Semana revela, en exclusiva, que Soraya i Miguel Ángel seran pares per tercer cop. Segons diu l'artista, és un nadó "molt desitjat". Aquesta gran notícia arriba justament cinc mesos després que Soraya i Miguel passessin a ser marit i muller en un enllaç emotiu celebrat a Càceres, amb més de 250 convidats.

Soraya Arnelas amb un mocador morat al coll i Miguel Ángel Herrera, el seu marit, somrient
El matrimoni espera el seu tercer fill | GTRES

Encara no han revelat el sexe del nadó, però, sens dubte, arriba en un dels grans moments de la vida de Soraya i Miguel, que es convertiran en família nombrosa.

Va ser el 2022 quan l'exconcursant d'Operación Triunfo va revelar als mitjans les seves intencions de tenir un tercer fill: "Estic en un límit en què no puc esperar més. Així que a buscar un tercer, segur", confessava. Finalment, un nou fill arribarà a la família formada per Soraya i Miguel, i les seves dues filles, Manuela i Olivia, de 6 i 2 anys.