Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i la seva parella, Ana Soria, tots dos amb rostres seriosos

GENT

Enrique Ponce activa el compte enrere: Ana Soria està més emocionada que mai

Enrique Ponce ultima els detalls per al gran dia en companyia d'Ana Soria que espera emocionada la seva reaparició

Queden tan sols dos dies perquè Enrique Ponce faci la seva aparició estel·lar a les arenes del Coliseu Romà de Nimes, França. El valencià ha iniciat el compte enrere del que serà el seu comiat definitiu i els nervis estan a flor de pell.

Sobretot els d'Ana Soria, que ja va confessar fa setmanes que se li accelerava el pols en pensar a veure'l tornar a torejar. I no n'hi ha per menys, ja que per a Ponce serà una jornada molt especial en una plaça amb un gran significat per a la seva parella. Va ser allà on fa quatre anys va escriure la lletra A sobre el sorral, en un gest romàntic cap a la seva parella actual.

Enrique Ponce inicia el compte enrere amb Ana Soria

Enrique Ponce està ultimant els detalls per a la seva esperada reaparició després de tres anys allunyat de les arenes. Serà aquest divendres, 17 de maig, quan el de Chiva torni a trepitjar l'arena a la plaça de toros de Nimes.

Una cita en què comptarà amb el suport incondicional d'Ana Soria, emocionada davant del que viurà la seva parella. Tots dos són conscients de com són d'importants aquestes festes, sobretot pel significat que guarden. Ponce ja ha iniciat el compte enrere i té llest el vestit de llums per a un comiat amb tots els luxes.

Primer pla d'Enrique Ponce posant davant la càmera amb la cara seriosa

Així espera el valencià que sigui la seva reaparició que, com ell mateix va confessar, va acceptar fer pels seus seguidors. "Li dec molt a l'afició i no me'n podia anar així. Serà una hola i adeu", va explicar fa una setmana.

Tal és la importància de l'esdeveniment que, tal com publica El Español, Ponce porta reclòs des del dilluns 13 de maig. És habitual que els toreros es prenguin un temps d'aïllament per concentrar-se abans d'una gran feina, conscients que es juguen la vida.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós

Segons fonts properes al torero, no serà fins a "meitat de setmana" quan Enrique posi rumb a França amb la seva quadrilla. Un viatge que farà també amb Ana, que estarà a la plaça per recolzar el seu noi en un dia tan assenyalat.

"Nimes ha estat una de les places on he sentit aquest afecte especial que sempre m'ha motivat molt", ha dit a la seva última entrevista. Per aquesta estima tan especial, ha estat el lloc escollit per al seu adeu definitiu.

Ana Soria prepara emocionada el seu viatge amb Enrique Ponce

Ana Soria ha estat un dels principals motius pels quals Ponce ha decidit tornar als toros. La noia ha estat el seu màxim suport aquests anys i qui li va aconsellar acomiadar-se de la seva afició amb honors. Als inicis de la seva relació, era habitual veure-la a l'estesa i ara aquesta imatge tornarà a produir-se.

Durant aquest temps, el de Chiva s'ha estat preparant i l'Ana ha seguit molt atenta el seu entrenament. Fins i tot va publicar una foto d'Enrique torejant una 'vaquilla' on deixava clara l'emoció que sentia davant de la seva reaparició.

Primer pla d'Ana Soria amb rostre seriós

"Se m'accelera el pols quan penso en la poca cosa que queda… per veure't tornar a brillar", va escriure la noia. Encara no se sap si algun membre més de la família Soria es desplaçarà fins a Nimes per recolzar Ponce.

Enrique té una excel·lent relació amb la família de la seva noia, sobretot amb el sogre. Gràcies a ell, Baltasar Garzón i la seva dona Dolores van celebrar el seu casament el cap de setmana passat a la Finca La Cetrina, propietat de Ponce.

El pare d'Ana i el jutge Garzón són grans amics, i alhora aquest és gran admirador del valencià. El que va fer que en la celebració no faltés l'Enrique i, és clar, la jove almerienca amb els seus pares.

Per tant, potser Ana compti amb la companyia de la seva família en la reaparició de Ponce, cosa que ajudarà a aplacar els nervis. El compte enrere s'ha iniciat i tot està a punt per veure l'Enrique el divendres 17 de maig.

➡️ Gent

Més notícies: