Mercedes Milá en el programa 'Sálvame Deluxe' del dia 14/07/2023

Mercedes Milá se sincera sobre Jorge Javier Vázquez i confirma el que s'esperava

Mercedes Milá té molt present Jorge Javier Vázquez

Mercedes Milá es convertia ahir a la nit una vegada més a la gran estrella de Telecinco i és que al 'Deluxe' no podrien haver escollit una millor padrina de cerimònies per acomiadar el programa.

A la seva entrevista, la presentadora es mostrava tan sincera com sempre, aprofitant també per llançar un clar xac sobre la decadència que està patint la cadena.

Sobretot, davant el final de 'Sálvame', que considera molt injust. A més, Milà ha tingut molt present en tot moment el seu estimat amic i company, Jorge Javier Vázquez.

Primer pla de Mercedes Milá, enfadada durant la seva entrevista a 'Sálvame Deluxe' a Telecinco
Mercedes Milá s'ha acordat de Jorge Javier Vázquez | Mediaset

"Parlo amb Jorge diàriament, ara mateix he estat parlant… Et trobo a faltar, ets un cabró per no ser aquí", deia tot just començar l'entrevista.

"Això sí que és amistat, afecte, com no estaria avui aquí", assenyalava molt orgullosa. "Una persona que riu tant en un plató, que es tira a terra, que sap totes les escletxes… És un mestre", lloava Vázquez i la seva feina.

Així, poques hores després de tornar a Telecinco , Mercedes ha volgut desfogar-se a xarxes socials sobre la seva experiència amb una emotiva carta.

Mercedes Milá té molt present Jorge Javier Vázquez

"Ahir a la nit vaig tornar a Telecinco", ha començat escrivint. “No ho feia des que me'n vaig anar fa set anys. Vaig trepitjar els passadissos i vaig entrar al meu camerino, aquell lloc que va ser casa meva durant 15 anys presentant Gran Hermano ”, ha explicat.

"Quants records, emocions i felicitat en definitiva", ha assenyalat. "Vaig abraçar companys que no havia tornat a veure i vaig sentir que l'absència no és oblit".

"Ahir a la nit vaig anar al comiat d'un programa gairebé tan emblemàtic com 'Sálvame'", ha afegit. Tot i això, Mercedes ha volgut incidir que l'absència del seu gran amic Jorge Javier s'ha fet més que notable.

Jorge Javier Vázquez, amb rostre seriós, al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez fa temps que està allunyat de la televisió | Mediaset

"Ahir a la nit va ser l'últim 'Deluxe' i només va faltar Jorge Javier que mereixia el que més haver apagat l'última llum d'aquest plató atrotinat", s'ha lamentat.

De moment, el futur de Vázquez a la cadena continua pendent d'un fil, encara que els rumors sobre la tornada després de la temporada de vacances cobren cada vegada més força. I és que segons diversos mitjans, Telecinco podria estar preparant un nou programa d'entrevistes de cara a competir amb Pablo Motos a Antena 3.

Un programa en què posarien al capdavant el de Badalona, que tornaria per la porta gran després d'uns mesos de baixa laboral.