Primer pla d'Elena Rodríguez amb cara de sorpresa en el plató de 'Supervivientes 2023'

Les vacances d'Elena Rodríguez, mare d'Adara Molinero: amb qui és i on és

Elena Rodríguez desconnecta dels focus de la televisió

Elena Rodríguez va ser una de les parts fonamentals del concurs d'Adara Molinero a Supervivientes 2023. Ara, després del final del concurs i amb una mica més de tranquil·litat, l'Elena ha optat per gaudir d'uns dies de vacances i desconnexió.

L'exsupervivent ha triat Chiclana de la Frontera com a destí, i no ho ha fet sola. Com no podia ser d'altra manera, l'Adara Molinero s'ha unit al pla. Mare i filla estàn passant uns dies meravellosos a la costa gaditana.

Elena Rodríguez, desconnexió total amb Adara Molinero a Chiclana

No han estat uns mesos gens senzills per a l'Elena Rodríguez i l'Adara Molinero, almenys no pel costat mediàtic. La participació de l''exgran hermana' a Supervivientes tornava a col·locar mare i filla al centre de l'ull públic. A més, l'Elena, com a bona mare coratge, ho va donar tot a la defensa del concurs de la seva filla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, l'Elena i l'Adara tenen, per fi, temps per a elles i poder desconnectar una mica dels focus dels platós de televisió. Des que va acabar el concurs, l'Adara i l'Elena no s'han separat. I és que per tots és conegut el gran vincle que mantenen totes dues.

Adara Molinero i la seva mare, Elena Rodríguez, al saló de la seva casa emocionades
Elena Rodríguez i Adara Molinero gaudeixen d'uns dies de vacances a Chiclana | @adara_molinero, Instagram

A banda de ser mare i filla, l'Elena i l'Adara són dues grans amigues que ho comparteixen gairebé tot. Per això, han decidit passar uns dies de vacances abans que s'acabi l'estiu. Chiclana de la Frontera s'ha convertit en el destí escollit.

Va ser l'Adara Molinero la que compartia amb els seus seguidors a Instagram que aquest cap de setmana posava rumb a Cadis. "Després de sis hores de viatge, hem arribat. Estic cansadíssima, però ens canviarem i gaudirem", compartia la televisiva en una història d'Instagram.

Aquest va ser, probablement, un dels motius pels quals l'Adara no va estar amb el Bosco a la gala Starlite, ja que l'endemà tenia un llarg viatge fins a Chiclana.

Tal com està compartint l'Adara Molinero a les seves xarxes socials, el sol, les passejades i les sortides a dinar fora no estan faltant. Totes dues estan gaudint al màxim d'aquests dies, on la calma i la tranquil·litat són les grans protagonistes.

"M'he fet una migdiada. Ara veurem llocs de polseres que en vull una per al turmell i a fer una passejada", comentava l'Adara a les seves stories

Elena Rodríguez, possible fitxatge de GH VIP 8?

Pot ser que l'Elena Rodríguez estigui aprofitant aquestes vacances per recarregar les piles i prendre forces pel que li ve. Des que es va confirmar la pròxima edició de GH VIP 8, el nom d'Elena Rodríguez és un dels que sonen amb més força.

Primer pla d'Elena Rodríguez al plató de 'GH VIP'
Elena Rodríguez podria tenir un peu dins de 'GH VIP 8' | GTRES

La mare d'Adara Molinero ja ha demostrat que es lliura al màxim als realities, i que mai no deixa indiferent amb les seves intervencions. No tenim cap mena de dubte que un perfil com el d'Elena donaria molt de joc dins de la casa més famosa de la televisió.

El reality per excel·lència arribarà a la graella de Telecinco el pròxim 14 de setembre i cada cop estem més a prop de conèixer el nom dels concursants que formaran part d'aquesta edició.