Primer pla de Letizia Sabater amb rostre molt seriós asseguda al plató de 'Sálvame'

Última hora sobre l'estat de Leticia Sabater després de patir un accident amb el cotxe

La presentadora pateix un aparatós accident

Leticia Sabater ha viscut un dels episodis més complicats de la vida. La presentadora comentava aquest diumenge al programa Socialité l'accident que ha patit amb el cotxe pel qual gairebé perd la vida. En paraules de la mateixa cantant, “he estat entre la vida i la mort”.

La presentadora va haver de ser rescatada després de quedar-se atrapada en el vehicle que va quedar a punt d'un precipici. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt, però podria haver acabat en una autèntica tragèdia. Leticia Sabater ha parlat amb el programa de Telecinco, on ha relatat com va passar tot i com es troba després de l'incident.

Leticia Sabater se sincera sobre l'accident que gairebé li costa la vida

Leticia Sabater, immersa en els seus concerts per tota la geografia espanyola, es dirigia a un bolo a la pedania de La Mata. El que la cantant de 'la salchipapa' no sabia és que podria haver estat el seu darrer concert. De camí al concert, l'artista perdia el control del vehicle i es queda a la vora d'un precipici.

Letizia Sabater parlant al programa 'Socialité', amb rostre molt trist, sobre l'accident que va patir i que gairebé li costa la vida
Leticia Sabater relata per a 'Socialité' un episodi molt dur | Mediaset

Aquest matí, el programa Socialité es posava en contacte amb la presentadora perquè actualitzi el seu estat després d'aquest accident desagradable. Si hem de jutjar per les paraules de Sabater, no hi ha dubte que ha estat una experiència molt traumàtica.

"Havia entrat per aparcar, i en fer enrere el cotxe, em vaig quedar a un mil·límetre de caure per un precipici. T'estic dient a un mil·límetre. I jo no sóc gens exagerada", assegurava la cantant.

Leticia ha volgut deixar clar que ha vist com la seva vida estava en joc en un moment. "Jo estava acollonida, perquè si em moc, cau el cotxe al precipici i jo estic morta", ha assegurat. Els veïns de la pedania de La Mata han jugat un paper fonamental en el rescat.

Com que no podia sortir del cotxe perquè el seu costat era el que donava per al precipici, Leticia va haver de romandre dins del vehicle fins que vinguessin a rescatar-la. En passar tot a altes hores de la nit, els veïns van decidir actuar abans que trucar a la grua.

Letizia Sabater, amb cara molt trista, caminant pel carrer el dia del funeral de la seva mare
La presentadora va arribar a témer per la vida | Europa Press

"Van venir com 15 o 20 persones a ajudar-me en tot moment", ha volgut remarcar Leticia en Socialité. Amb el tractor d'un veí, l'artista era rescatada i, finalment, va poder sortir del vehicle abans que passés una mica més greu.

“Gràcies, veïns de La Mata, sou increïbles i us estimo, això ni a l'Arenal”, revelava Sabater.

Tot ha quedat en un ensurt

Gràcies a la col·laboració dels veïns, tot s'ha quedat en un record amarg per a la presentadora. A més, ara que l'ensurt ja se n'ha anat del cos, Leticia Sabater reconeixia que estava bé i que no s'havien de lamentar ni danys materials ni personals.

Leticia continua apostant fort per la seva faceta de cantant i animadora que, de tant en tant, compagina amb alguna aparició a la televisió. Tot i que sembla que, després del final d' El Deluxe, la catalana ha perdut un dels principals espais on compartia amb els espectadors els nous retocs estètics o les polèmiques cançons.