Muntatge d'Alejandra Rubio amb Carmen Borrego i una imatge d'Alessandro Lequio

GENT

Alessandro Lequio aconsegueix revifar la guerra entre Alejandra Rubio i Carmen Borrego

Alejandra Rubio i Carmen Borrego han tingut un desacord en ple directe d''Así es la vida' per culpa d'Alessandro Lequio

Alejandra Rubio i Carmen Borrego han protagonitzat una forta discussió en ple directe d'Así es la vida per culpa d'Alessandro Lequio.

I és que Alejandra considera que la seva tia no ha sabut donar la cara per ella enmig dels atacs que li ha llançat l'italià des de Vamos a ver.

Molt aclaparada després de la seva enxampada amb Carlo Costanzia, la filla de Terelu es troba una encreuada. Sobretot, per l'assetjament i les crítiques que rep gairebé diàriament. "No m'he vist mai en una situació així", es lamentava.

Captura d'Alejandra Rubio i Carmen Borrego a 'Así es la vida'
Carmen Borrego i Alejandra Rubio discuteixen a 'Así es la vida' | Telecinco

I, sens dubte, un dels que més han atacat Alejandra Rubio ha estat Alessandro Lequio, que no entén l'actitud de la jove.

"Noia, tu no saps a quin món ets? Qui ets? Ets una Campos i t'has embolicat amb un fill de Mar Flores. Per tant, estàs sotmesa a un seguiment constant", sentenciava l'italià.

"Si t'has de queixar i apel·lar a la salut mental, malament anem. Ja està bé la pobreta!", assenyalava implacable. Unes declaracions davant de les quals Alejandra Rubio s'ha sentit desprotegida.

Alejandra Rubio i Carmen Borrego, de nou enfrontades

Sobretot, perquè la seva tieta Carmen Borrego era present a plató i no va saber bé com defensar-la. Alguna cosa, que a la jove li ha semblat força malament.

"Doncs li podries haver donat més canya, ja que hi eres", li ha retret Rubio, donant peu a una topada entre totes dues en ple directe.

Captura d'Alejandra Rubio parlant a 'Así es la vida'
Alejandra Rubio, molt afectada per l'assetjament que pateix diàriament | Telecinco

I és que a Carmen Borrego no li ha semblat gens bé que la seva neboda li cridi l'atenció públicament. "Jo en tot moment aquest matí he intentat intervenir, això no m'ho menjaré. El pròxim dia vas tu i li dones canya tu", li advertia molesta.

Aquesta no és la primera vegada que vivim un enfrontament entre Carmen i Alejandra, ja que fa un temps van acaparar gran quantitat de titulars per les seves esbroncades als platós de Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De fet, en determinat moment els companys es van veure obligats a separar-les. Una situació molt tensa en què Alejandra arribava a dir-li a la seva tieta que no li tornés a dirigir la paraula. "No em tornis a parlar a la teva vida", sentenciava molt afectada la noia.