Muntatge de fotos en primer pla d'Ángela Portero i Lydia Lozano somrient mirant a càmera

El dia que Ángela Portero va haver de donar la cara pel marit de Lydia Lozano

Ángela Portero va defensar públicament el matrimoni, malgrat la complicada relació que mantenia amb Lozano

Ángela Portero no va tenir cap problema a defensar públicament Lydia Lozano i el seu marit després de veure com estaven sent atacats per alguns dels treballadors de Sálvame . I ho va fer a través de les xarxes socials.

A principis de febrer del 2023, Carmen Alcayde va revelar una inesperada exclusiva relacionada, directament, amb aquest conegut matrimoni. Tot i la seva estreta amistat amb ells, la comunicadora no va dubtar a assegurar que 'la reina del xuminer' s'ho passava “molt bé amb la seva parella en un local d'intercanvi”.

Però a més, i per si això fos poc, un home emmascarat va anar al programa per donar per bona aquesta informació. Cosa que va aconseguir emprenyar Lydia Lozano.

Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano va ser traïda per una de les seves millors amigues | Mediaset

Com es podia esperar, aquesta confessió no va asseure gens bé a la periodista que, des de casa seva, es va posar en contacte amb la seva suposada amiga per demanar-li explicacions. Després de recriminar-li a Alcayde una manca de lleialtat per part seva, va voler dir-li unes paraules.

“Ens coneixes Charly i mi. Jo vaig anar a un aniversari i me'n vaig anar a les onze de la nit. Aquest senyor, està dient que vaig anar sense el meu marit, que es tregui la màscara i em digui amb quants oncles he anat”, va dir.

Entre llàgrimes, també va voler recriminar-li a la Carme que esmentés públicament el seu marit. I és que, durant tot aquests anys, Charly sempre havia intentat romandre al marge de tot allò relacionat amb el món de la televisió.

Aquesta situació no va passar desapercebuda per a Ángela Portero que, malgrat la mala relació amb Lozano, va acudir a les seves xarxes socials per donar la seva opinió sobre això. “Entenc perfectament la seva reacció”.

Ángela Portero va donar la cara per Lydia Lozano i el seu marit: “A qui li importa?”

El passat 8 de febrer de 2023, i després de fer-se ressò de tot el que va passar al plató de Sálvame , Ángela Portero va tornar a les seves xarxes socials. Però aquesta vegada, per donar la cara públicament per Lydia i Charly.

Durant tots aquests anys, la relació entre aquestes dues conegudes comunicadores ha estat una mica complicada. I tot arran de la confusa desaparició de Ylenia Carrisi.

Primer pla d'Angela Portero seria
Ángela Portero va voler donar la seva opinió sobre això | GTRES

Més d'una vegada, Ángela Portero ha acusat la seva companya de professió d'aprofitar-se d'aquesta delicada situació familiar. Cosa que, com era d'esperar, no va asseure gens bé a Lydia Lozano, i encara menys després de tota la pressió mediàtica que va rebre durant aquells anys.

Tot i això, després de tot el que va passar entre elles, tot apunta que Ángela Portero va voler signar la pau amb Lydia Lozano. Per això, i malgrat la mala relació que hi havia entre elles, la periodista no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de defensar públicament la televisiva.

A través d'un tuit, la col·laboradora de televisió va voler donar la seva opinió sobre la desagradable situació que va viure la dona de Charly a Sálvame : “M'ha fet pena veure Lydia plorant després que els seus amics, enemics, un emmascarat i Patricia Donoso assegurin que fa intercanvi de parelles amb el marit. I entenc perfectament la seva reacció, encara que si fos cert, que no ho crec, a qui importa?”.

Amb aquestes paraules, Ángela Portero no va voler només pronunciar-se sobre aquesta situació sinó que, segons sembla, també va voler enterrar la destral de guerra entre elles.

Primer pla d'Ángela Portero plorant en directe a 'Así es la vida' el setembre de 2023
Ángela Portero va acudir a les seves xarxes socials per defensar Lydia | Mediaset

Com calia esperar, les paraules de la comunicadora no van passar desapercebudes per a la comunitat de Twitter. Molts usuaris d'aquesta xarxa social van aprofitar l'ocasió per aplaudir les paraules d?Ángela Portero.

Completament d'acord amb tu. A ningú no li importa amb qui es fiqui al llit, ja que no és un tema d'interès”, va assegurar un internauta, abans de buscar una explicació coherent al que havia passat. Suposo que és per falta d'audiència.

Tot i això, hi ha els qui van pensar que Lydia es mereixia tot el que li estava passant. “A mi fa temps que em va deixar de fer pena. Pena em fa la família de la Ylènia, que va haver de suportar les ànsies de fama d'aquesta senyora”.