Fotomuntatge de Mònica Terribas i el seu marit
GENT

El dia que Mònica Terribas va parlar de la malaltia del seu marit i del seu accident

Sergi Cutillas, tècnic de Catalunya Ràdio, és el marit de Mònica Terribas. A més, tenen un fill en comú, el Marc, de 24 anys

Mònica Terribas és una de les periodistes més conegudes de Catalunya. La catalana va ser la directora de TV3 des de l'any 2008 fins al 2012. A més, entre altres càrrecs, el 2013 va començar a dirigir 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Actualment, és vicepresidenta d'Òmnium Cultural a la junta que encapçala Xavier Antich. Trajectòria professional a part, el cert és que no es coneixen massa detalls de la vida privada de la periodista. Tot i això, coneixem un fet impactant sobre el seu marit.

El greu accident del marit de Mònica Terribas

Sergi Cutillas, tècnic de Catalunya Ràdio, és el marit de Mònica Terribas. A més, tenen un fill en comú, el Marc, de 24 anys. Segons hem pogut saber, el marit de Mònica Terribas va patir un greu accident que el va deixar en cadira de rodes. Així ho va explicar ell mateix a 'La Marató' l'any 2010.

Segons va relatar el mateix protagonista, en un viatge a Cuba l'any 1992, va patir un accident de trànsit. "Després dels jocs Olímpics de Barcelona, ​​me'n vaig anar amb una companya de viatge a Cuba i allà vaig tenir l'accident", començava explicant Sergi Cutillas.

"Allà vam llogar un cotxe i el dia abans de tornar de les vacances, vam tenir la mala sort que el cotxe em va marxar cap a l'esquerra, el vaig intentar redreçar i no, va continuar cap a l'esquerra. El cotxe va xocar, i aquí, els llums es van apagar", va confessar.

Sergi Cutillas, va explicar que va rebre moltes pressions per part de la policia del país. D'aquesta manera, el van obligar a mentir i va haver de dir que s'havia adormit al volant, ja que si no ho feia, hi hauria problemes per tornar a casa. "Evidentment no em vaig adormir perquè eres les 11 del matí".

Arran del sinistre, el marit de la periodista va patir una lesió medul·lar i va quedar en cadira de rodes. "Quan em vaig despertar... Que anava de camí a l'hospital... Ja vaig veure que no em podia moure", va relatar l'any 2010 per a la televisió pública de Catalunya.

Mònica Terribas, parla de la malaltia

En una entrevista a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, presentat per Roger Escapa, Mònica Terribas va donar unes dures declaracions. Segons va relatar, el seu marit va estar a punt de morir a causa d'una malaltia.

"Jo el darrer any de 'El Matí de Catalunya Ràdio', per exemple, ho vam fer després d'un episodi de salut seu gravíssim en el qual va estar a punt de morir. I jo vaig mantenir el programa perquè sabia que si jo renunciava, ell es pensaria que havia renunciat per ell", va confessar.

"I això, ell no m'ho hauria perdonat", va explicar sobre el perquè del seu adeu i dels darrers dies a Catalunya Ràdio. I és que Sergi Cutillas és tot un exemple de superació. Mònica Terribas va explicar que "de Sergi he après la vida", va concloure.