Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i la seva parella, Ana Soria, tots dos amb rostres seriosos
GENT

El dia que Enrique Ponce va explicar la veritat de la seva relació amb Ana Soria

Enrique Ponce va parlar sobre la seva relació amb Ana Soria

Enrique Ponce i Ana Soria travessen un dels moments més dolços de la seva relació. Més enamorats que mai i havent fet el pas d'aparèixer a la televisió, això no impedeix que continuïn enfrontant-se a rumors de ruptura.

D'aquesta manera, i malgrat que el torero és poc donat a parlar sobre la seva vida privada, mesos després de la seva entrevista a l'Hormiguero s'ha vist obligat a donar la cara.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Enrique Ponce i Ana Soria més enamorats que mai | GTRES

"És totalment fals que hàgim trencat, ja estem cansats de desmentir-ho", saltava EnriquePonce . Mentre que l'Anna afegia: "És fals i ja estem cansats d'haver de desmentir-ho tot el temps. Que deixin d'inventar", demanava als detractors.

La parella ha hagut d'esforçar-se per demostrar que realment estan enamorats i el que és seu és real, malgrat qui li pesi.

De fet, van sorprendre a tothom per les obertes que es van mostrar a la televisió en parlar sobre la seva història i la curiosa forma en què es van conèixer.

Enrique Ponce surt en defensa de la seva relació amb Ana Soria

"Vaig anar a torejar Almeria i estant al carreró la vaig veure a l'estesa, aquí asseguda, i vaig dir guau", explicava Enrique, que poc després anunciava el seu divorci de Paloma Cuevas.

I és que el torero no dubtava a declarar el seu amor per la noia als quatre vents. "Ana és la dona de qui estic enamorat bojament, però per moltíssimes qualitats humanes que ella té", assegurava completament emocionat.

"Podria estar enumerant-les eternament, però sobretot sobresurt pel cor tan gran que té", elogiava la seva xicota.

Captura del programa 'El Hormiguero' del dimarts 23 de maig, on apareixen Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria i Enrique Ponce s'han sincerat sobre la seva història d'amor | Antena 3

"És bona persona de debò, està sempre més preocupada pels altres que per ella mateixa", deia. I, a més, deixava entreveure com havia passat de malament en sentir-se assetjada per la premsa.

Així, destacava que la jove havia hagut de suportar les injúries i calúmnies de molta gent "que l'ha criticat pel sol fet d'haver-se enamorat de mi".

A més, malgrat les doloroses especulacions que insisteixen a separar-los, ells sempre n'han sortit reforçats. D'aquesta manera, cada cop han anat fent més passos per consolidar la seva relació, anant-se'n fins i tot a viure junts i fins i tot plantejant-se passar per l'altar.