Muntatge de fotos de la infanta Sofia somrient i al costat, a l'interior d'un cercle, els peus amb els de la seva germana Leonor

El curiós detall físic de la infanta Sofia que només passa si està amb la Elionor

El detall de la infanta Sofia que no ha passat desapercebut

Les últimes setmanes, en tots els actes en què ha acudit la família reial, el protagonisme se l'ha endut la princesa Elionor. La premsa ha analitzat cada detall de la filla gran de Felip VI, des del seu comportament fins als seus looks.

La princesa Elionor està a punt de complir la majoria d'edat, i això es nota en el seu estilisme. En les darreres aparicions públiques, la germana de la infanta Sofia ha apostat per un look molt més madur.

Tot i això, si ho comparem amb els estilismes que ha portat la seva germana Sofia, podem apreciar un detall de la filla menor dels reis que només passa quan comparteix el mateix espai que la princesa Elionor.

I és que la infanta Sofia, malgrat ser la petita, sembla més alta que la seva germana Elionor. Per això, el protocol no permetria a Sofia portar sabata de taló si és al costat de la seva germana en un acte públic.

El detall de la infanta Sofia quan és al costat de la princesa Elionor

Els curosos estilismes d'Elionor i Sofia sempre han omplert titulars. Si hi ha una peça que mai ha fallat al seu sabater, són les ballarines. Un calçat elegant, sofisticat i, sobretot, còmode.

Encara que la veritat és que les ballarines també projecten una imatge una mica més acriaturada que ja no encaixa del tot amb la princesa Elionor. El pròxim 31 d'octubre, la filla gran de la reina Letícia farà els 18 anys, i per això ja toca adoptar una imatge més madura i adulta.

La infanta Sofia i la princesa Leonor formals als Premis Princesa d'Astúries 2022
La infanta Sofia sol portar sabata plana quan és al costat de la princesa Elionor | GTRES

Per aquesta raó, a les darreres aparicions on l'estilisme de la princesa Elionor ha estat mirat amb lupa, hem pogut apreciar que els talons ja formen part del seu sabater.

No obstant això, hi ha alguna cosa més de la qual molta gent se n'ha adonat. I és que, quan la infanta Sofia i la princesa Elionor apareixen juntes, aquesta última sí que porta talons, mentre que Sofia porta sabata plana. La raó d'aquest detall tindria un rerefons més gran que la simple comoditat.

Són molts els que apunten que el protocol marcaria la presa d'aquesta decisió. Encara que la infanta Sofia és menor que la princesa Elionor, la veritat és que és una mica més alta que la seva germana. Per aquesta mateixa raó, el protocol assenyalaria que l'hereva al tron ha de lluir més alta que la seva germana.

El salt a la maduresa estètica de la princesa Elionor

A la passada cerimònia dels 43è Premis Princesa d'Astúries 2023, la princesa Elionor va aconseguir enlluernar, i no només pel seu emotiu discurs. L'hereva de la corona va apostar per un look sofisticat i molt cuidat amb dues peces blaves que li quedaven com un guant.

La princesa Leonor i la seva germana Sofia de Borbó en la seva arribada al lliurament dels Premis Princesa d'Astúries 2023, a 20 d'octubre de 2023, a Oviedo, amb els peus envoltats per un cercle vermell
La infanta Sofia sol portar sabata plana, mentre que la princesa Elionor opta pel taló | Europa Press, e-noticies.cat

Es tractava d'un vestit blau marí format per un top confeccionat en 'harris', de màniga curta amb un coll en 'V'.

Pel que fa a la sabata, la princesa Elionor va portar uns talons destalonats d'un to blau molt semblant amb un taló de 6,5 centímetres. De nou, aquesta vegada, la infanta Sofia va portar unes ballarines en negre, per la qual cosa va tornar a ser més que evident el detall que hem esmentat anteriorment.