Fotomuntatge de la cara de Chanel somrient en un photocall i de fons la seva actuació a Eurovisió 2022
GENT

Revelen per què Chanel ha deixat de cantar la cançó d'Eurovisió als concerts

Chanel tindria prohibit interpretar 'SloMo' als seus concerts

Indignació entre els seguidors de Chanel. La cantant, que es va fer coneguda en representar Espanya a Eurovisió el 2022, no estaria interpretant la seva cançó més reconeguda en els últims concerts, 'SloMo'.

De fet, es tractaria de la mateixa cançó que va interpretar al festival l'any passat i que la va llançar a la fama mundial. Tot i això, fa uns dies molts fans donaven l'alarma en donar a conèixer que Chanel no l'havia cantat ni ballat a Saragossa.

Un fet que va despertar ràpidament les sospites. Són molts els que al·leguen que Chanel podria tenir prohibit cantar o ballar la seva cançó icònica. I les declaracions d'un altre cantant, Abraham Mateo, no han fet res més que continuar alimentant els rumors.

Chanel tindria prohibit ballar 'SloMo'

Chanel podria estar tenint problemes legals per interpretar 'SloMo'. La cantant catalana es donava a conèixer amb aquesta mateixa cançó l'any passat, quan va representar Espanya a Eurovisió.

El tema es va fer ràpidament molt conegut, en aconseguir un merescut tercer lloc al festival. El ball, creat pel coreògraf Kyle Hangami, va sorprendre tota Europa.

I des de llavors, Chanel no ha deixat d'interpretar la cançó a tots els festivals, concerts i esdeveniments. Fins ara.

Foto de la cantant Chanel somrient i mirant a càmera al photocall d'un lliurament de premis

Els fans de la cantant cubana ho alertaven fa uns dies, quan va tenir lloc el concert a Saragossa. I és que en aquesta ocasió Chanel no va interpretar 'SloMo', per sorpresa de tots els seus seguidors.

Un fet que va fer saltar les alarmes. I encara més després de les últimes declaracions del seu col·lega, Abraham Mateo. El cantant ha assegurat que li "sap molt greu perquè no pugui fer-la en directe".

"Espero que les coses se solucionin aviat, jo li donaré ànims a ella i estaré trucant-li i li donaré molt de suport", confessava Abraham Mateo.

Unes paraules que semblaven confirmar que Chanel tindria prohibit ballar la seva mítica cançó i que no es tractaria d'una decisió personal de la cantant. De fet, molts apunten que es podria tractar d'un conflicte amb el coreògraf de 'SloMo'.

Chanel: "Hi ha moltes coses que no sabeu"

Chanel es pronunciava sobre l'assumpte fa uns dies al seu Instagram. La cantant d'Olesa de Montserrat no dubtava a respondre un missatge que es queixava que no hagués cantat 'SloMo' a Saragossa.

"Hi ha moltes coses que no sabeu", esclatava Chanel als comentaris d'una publicació a la xarxa social. Sens dubte, unes paraules que podrien demostrar un suposat problema amb els drets d'autor de la seva cançó a Eurovisió 2022.

➡️ Gent

Més notícies: