Fotomuntatge de Letizia amb cara molt seriosa i el rei Joan Carles I
GENT

Destapen el joc brut de Joan Carles I amb Letícia

La portada de la revista de salutació amb les imatges de l'aniversari del rei seria tota una declaració d'intencions contra Letícia

És dimecres i això només pot significar una cosa: que la revistes del cor treguin a lluir les seves exclusives més suculentes. Com no podia ser d'una altra manera, la portada de la revista de la salutació fa referència al recent aniversari de Joan Carles I.

Unes imatges que criden molt l'atenció. Especialment pels membres de la Casa Reial que no hi apareixen. I és que no hi ha ni rastre del rei Felip, ni de Letícia, ni de Leonor.

Una cosa estranya tenint en compte que fa poc es van reunir tots per l'aniversari de la Infanta Elena.

Així, Pilar Eyre ha aparegut davant les càmeres de TV3 per comentar la portada de la revista Hola!. I la seva aparició a la televisió pública de Catalunya no ha passat desapercebuda, ja que ha destapat el presumpte joc brut de l'emèrit contra Letícia.

"Jo crec que avui, del que parla tothom és de la portada de la revista. I crec que aquesta portada és molt explicativa de moltes coses", ha començat l'escriptora i periodista catalana al programa presentat per Helena García Melero.

"Que a la revista de capçalera de la Casa Reial, surti únicament Joan Carles en unes fotos exclusives... I no aparegui per a res ni Leonor, ni la reina Letícia, ni Felip... Per mi és molt significatiu", ha afegit .

Portada de la revista 'Hola' amb el rei Joan Carles I acompanyat per les filles i els néts
Imatges de l'aniversari de Joan Carles I. | ¡Hola!

Deixen amb el cul a l'aire Joan Carles I

Pilar Eyre ha deixat entreveure que el rei Joan Carles I podria haver venut ell mateix les fotos del seu aniversari a la revista de salutació.

"El rei no seria la primera exclusiva que ven a la revista. No m'estranyaria", ha confessat. Per posteriorment, justificar-ne les declaracions.

"Jo recordo que van sortir, poc abans del casament de Letícia i de Felip, una mena de reunió familiar. I van sortir les fotografies a la revista ¡Hola!, en exclusiva", explica.

"I en aquella època es va dir que les havia filtrat Letícia. Però realment qui les va filtrar va ser el rei Joan Carles", ha assegurat la cronista del cor.

Pilar Eyre ha afegit que aquesta informació li va donar una persona que treballava a la publicació. A més, ha confessat que l'emèrit va cobrar per les instantànies. "A mi no m'estranyaria gens que aquestes fotos fossin una exclusiva", ha dit referint-se a les imatges de l'aniversari del rei.

El joc brut de Joan Carles amb Letícia

Pilar Eyre ha assegurat que les fotos publicades per la revista de la salutació són tota una declaració d'intencions per danyar Letícia.

"A mi em sembla que aquesta portada és demolidora. I penso que Letícia en aquests moments, que ho està passant molt malament... Se li està fent un mal terrible. Penso que darrere de tot això és cert que hi ha una campanya de l'emèrit contra ella", ha sentenciat en defensa de la reina.

I és que si fem una breu interpretació de les paraules de Pilar Eyre, darrere d'aquesta publicació hi hauria tota una campanya per destruir la reina Letícia. Campanya organitzada pel mateix rei Joan Carles I.